Najnovije

Stiže Robin Hud, kakvog još niste videli!

Robin Hud u bioskopima od 29. novembra.

Foto-Jutjub

Možda smatrate da vrlo dobro poznajete ovu legendarnu priču, ali još nikad dosad niste videli ovakvog Robina Huda. 
    
    Puna napetih akcionih  scena, ova adaptacija predstavlja legendu kao mračnog i kompleksnog junaka haotičnog grada koji očajnički vapi za  vlastitim  herojem. Ovo je akciona pustolovina za naše doba i Robinova prva pobuna protiv korumpiranog kraljevstva s napetim bitkama, odličnom koreografijom scena borbe, odanim prijateljstvima i bezvremenom romansom. 

    Glumačku postavu predvodi Taron Egerton, a njegov Robin je savremeni ratnik iz sena. Možda se rodio kao privilegovani  lord Loksli, ali vratio se iz rata kao veteran koji je izgubio sve, uključujući i jedinu ženu koju je ikad voleo, Marian. Pomoću Arapina DŽona  , svog bivšeg neprijatelja, preuzeo je novi alter ego kao maskirani osvetnik čija meta su, u potrazi za pravdom, moćnici. 

    Mit o Robinu Hudu prepričava se neprestano tokom poslednjih 800 godina, uporedo sa velikim društvenim promenama. Još od 15. veka, kad su se Robin i njegova družina prvi put pojavili u nizu balada kao odmetnici koji se bore za potlačene stanovnike Notingema , Robin Hud nadahnuo je mnoge priče, romane i filmove, a svaka adaptacija prilagodila je njegovu priču svom vremenu.  

Izvor:Pravda
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA