Najnovije

PALA KRV SIRIJSKIH VOJNIKA, DŽIHADISTI IH NEMILOSRDNO UBIJALI: Islamska država izvela strahovit napad, a onda je usledio...

Islamska država je započela veliki napad na Sirijsku arapsku vojsku (SAA) u istočnom Homsu. Veliki napad na položaje Sirijske arapske vojske (SAA) pokrenut je duž glavnog puta do strateške naftne i gasne stanice T-2.

Napad džihadista Islamkse države (Foto: Southfront)

Prema vojnom izvoru u Palmiri, ID je uspela da zauzme delove teritorije od Sirijske arapske vojske između pokrajinske granice Homsa i T-2 stanice. Izvor je dodao da je više od deset vojnika sirijske vojske ubijeno tokom napada od strane snaga ID.

Sirijska arapska vojska pokrenula je brz napad kako bi ranije u toku dana preuzela sve teritorije koje je izgubila od terorista Islamske države.

Sirijska vojska ne samo da je vratila otetu teritoriju koju je prethodno izgubila, već je uspela da ubije nekoliko terorista ID koji su učestvovali u prethodnom napadu.

Teroristi čine veliku uslugu Asadu u Siriji. Pogledajte OVDE kako to rade.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Pogledajte poslednje minute bitke za Al Safu. Sirijska vojska je porazila Islamsku državu u Al Suvejdi posle višemesečne ofanzive i velikih gubitaka.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA