Najnovije

SAVEZ ZA SRBIJU PORUČIO RTS: Zahtevamo da odgovorimo na Vučićeve laži! Ugrožavate naše živote! 

Juče je u emisiji „Oko“ na RTS gostovao predsednik Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, iz „Saveza za Srbiju“ ističu da je više od 1.500.000 građana u devedeset minuta čulo niz neistina i laži o liderima opozicije, članovima Saveza za Srbiju.

Savez za Srbiju (Foto: Jutjub)

Kako se navodi u saopštenju Saveza za Srbiju, i do sada je Aleksandar Vučić na konferencijama za novinare koje je RTS uživo prenosio, govoreći o opoziciji koristio izraze „ološ, bednici, tajkuni, kriminalci, pljačkaši…“ Ovog puta je otišao dalje, kažu iz SZS, pa je za smrt Ranka Panića, odnosno za dugo trajanje istrage optužio i neke od nas.

Iz SZS pitaju: „Kako još treba da nas okleveta Aleksandar Vučić, šta još treba da slaže o nama da bi nekoga od nas RTS u skladu sa pravilima novinarske profesije pozvao i omogućio nam da odgovorimo?“

Oni su zatražili od vodećih ljudi Javnog servisa, generalnog direktora Dragana Bujoševića i glavnog urednika Nenada LJ. Stefanovića, da bilo koga od članova Saveza za Srbiju koje je Aleksandar Vučić pominjao, pozovu u emisiju „Oko“ i omoguće da na iznesene laži odgovorimo.

„Ukoliko ni ovoga puta to ne budete uradili, smatraćemo i vas, pored Pinka, Hepija, Informera i sličnih, direktno odgovornim za ugrožavanje naših života i fašizaciju Srbije“, zaključuju iz Saveza za Srbiju.

Pogledajte i emisiju.

Pročitajte OVDE zašto je Vučić zabrinut.

Izvor: Danas
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA