Najnovije

SIN SUDIJE KOJEG JE ZAKLAO NASER ORIĆ U NEVERICI: Svi znaju šta je uradio, njega su oslobodili, a mog oca ponovo ubili! (VIDEO)

Sin ubijenog sudije Slobodana Ilića, Vladimir, s nevericom je dočekao vest da je Naser Orić oslobođen pred Sudom BiH za ubistvo njegovog oca.

Vladimir Ilić (Foto: Jutjub)

On kaže da, nažalost, ništa drugo nije ni očekivao.

- Moj otac je ponovo ubijen! Svi znaju da je Naser Orić ubica, a evo, oslobođen je. Nemam više šta da vam govorim - sa gorčinom u glasu kazao je Vladimir.

Orić i Muhić optuženi su da su u mestima Zalazje, Lolići i Kunjerac ubili trojicu zarobljenih Srba - Slobodana Ilića, Milutina Miloševića i Mitra Savića. Jedan od svedoka tvrdio je da je Orić lično nožem iskopao oči i zaklao sudiju Ilića.

Tužilaštvo je pre završnih reči dostavilo preciziranu optužnicu, u kojoj se glavna izmena odnosi na način ubistva u Zalazju, te se navodi da je Orić, osim nožem i udarcima, i pucao na ratnog zarobljenika. Naser se pred napad na srpsko selo Zalazje obratio borcima jedinice "Kondor", koju je predvodio, da sa zarobljenicima rade šta hoće, a da u selu ne ostave živu ni kokošku ni svinju, posle čega je selo Zalazje očišćeno od Srba.

Pogledajte OVDE šta advokat Goran Petronijević misli o svemu što se događalo u Srebrenici.

Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Nema pravde za ubijene i mučene Srbe! Zlikovac i kasapin Naser Orić ponovo je na slobodi!

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA