Najnovije

SA ČIM SU TE BANANE KOJE JEDEŠ? Dan posle formiranja šiptarske vojske Mitrović emituje film u kome se Srbi sa KiM teško satanizuju

Samo dannakon što su Tači i Haradinaj ponovo oformili OVK pod nazivom "vojska kosova", TV Pink koja ima čak i nacionalnu frekfenciju u Srbiji emitovala je film koji satanizuje Srbe i opravdava NATO agresiju i okupaciju Kosova.

Željko Mitrović (Foto: Jutjub)

Na drugim kanalu TV Pink danas od 15.30 emitovan je američki film The Hunted koji počinje scenom u kojoj Srbi 1999. streljaju hiljade žena i dece u selu na Kosovu i Metohiji i iscrtavaju krvlju žrtava krstove sa četiri S. Benisio Del Toro predvodi grupu američkih specijalaca koji, pod kišom NATo bombi, kolju komandanta srpske jedinice koji nosi crvenu beretku a koji je predhodno naredio da se pobije još nekoliko stotina preostalih albanskih civila.

Da li je moguće da televizija iz Srbije emituje ovakav film sa ovako podlim maipulacijama i to samo dan nakon što je taj isti NATO koji je bombardovao Srbiju osiromašenim uranijumom omogući zločincima iz OVK da se opet naoružaju?

Pogledajte šta može da se emituje na TV Pink.

Večeras u 18 sati opozicija ponovo organizuje protest u Beogradu, više o ovome saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA