Najnovije

HODŽAJ PLJUJE PA LIŽE: Nikada nisam pomenuo pakt protiv Srbije, ali stoji da se upliće u sve!

Tzv. Kosovski vicepremijer Enver Hodžaj demantovao je večeras tekst "Večernjeg lista" i sada tvrdi da nikada nije pomenuo pakt protiv Srbije.

Enver Hodžaj (Foto: Jutjub)

"Večernji list" objavio je da je Hodžaj izjavio tom listu da je "u Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori razgovarao o osnivanju pakta protiv Srbije".

"Naslov teksta i ono što sam zapravo rekao su dve potpuno različite stvari'''', rekao je Hodžaj za podgorički portal Antena M.

'''Sve ostalo stoji - uplitanje Srbije na Kosovu kako bi podrivala našu državnost, uplitanje Srbije u Crnu Goru i Makedoniju, kao i moj stav da regionalna saradnja stabilizuje Balkan i balansira Srbiju! Što se tiče mojih komentara da Srbija sprovodi agresivnu politiku protiv susednih zemalja i da zapadni partneri treba da iskoriste svoj uticaj u Srbiji, koja je u suštini produžena ruka Rusije na Balkanu, sve su to moji poznati stavovi", rekao je Hodžaj.

Hodžajeva izjava izazvala je burna reagovanja u regionu, a makedonski premijer Zoran Zaev i crnogorsko ministarstvo spoljnih poslova demantovali su da je bilo kakvih razgovora bilo na tu temu.

Pročitajte OVDE šta je rekla Crna Gora o “paktu protiv Srbije”.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ministar Nebojša Stefanović umesto što reaguje na izjave Envera Hodžaja o "paktu protiv Srbije", bolje da je reagovao na spiralu nasilja i ubistava po Beogradu, rekao je novinar Ivan Mrđen. On je ocenio i da lideri koji su sada na vlasti u regionu, opstaju samo zahvaljujući stalnim tenzijama.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA