Najnovije

"Narode moj, nedozvoli da te najgori među nama koriste protiv sopstvene države"

Od prošle kolumne prošlo je sedam dana, a već su tri događaja zavrednila da na njih uputim pažnju javnosti. Počeću hronoliški. Zbila se još jedna šetnja subotom, bez cilja. Ne bi se opet vraćao na „gurue“ subotarskog sabiranja: Karanovićku, Duška ili braću Trifunović.

Protest u Beogradu (Foto: Jutjub)

Piše: Miša Vacić, Srpska desnica

Čak i nezainteresovani su imali prilike da se upoznaju sa otvoreno antisrpskim javnim radom pomenutih. S toga ću se osvrnuti na zvaničnog organizatora tih samozvano građanskih šetnji – Anasonović Jelenu.Koja se službeno vodi kao organizator, što i sama na svojim profilima ponosno ističe kada lično poziva građane u svojstvu organizatora. Pritom posetioci njenih profila na društvenim mrežava, ne mogu izbeći videti, pored njenog poziva na „subotnje grudvanje“ i vrlo istaknute objave o srpskom junaku, za kog piše citiram: „fun fact: ne kaže se „Ratko Mladić“ nego „osuđeni ratni zločinac Ratko Mladić“ #obavezno.“

Dakle svakome iole nezadovoljnom čoveku, kome se šeta apelujem da se prethodno informiše o sazivačima šetnje. Koji su se inače već stigli posvađati među sobom javno, ni manje ni više oko termina sledećeg im zbora. Jer kako je jedan od vođa njih čuveni multikulturalni liberal i ljudskopravaš Boško Obradović napisao: „Nema stajanja, vidimo se: 16.01.2019.“ Da su ga momentalno saborci počastili gorim pogrdama, nego što koriste inače da etiketiraju pripadnice lepšeg pola koje su se odvažile da medijski izveštavaju drugačije od okupljene mase.

Pokazni eksperiment zapadnih ambasada je imao već sutradan svoj epilog. U nedelju na lokalnim izborima u 4 opštine ubedljivo je pobedila partija predsednika Republike. Izdvojio bi makar dva od četri rezultata.

Miša Vacić (Foto: Srpska desnica)

Prvo: glasove u opštini Doljevac , gde je izlaznost bila 75% upisanih birača, i od tog broja njih 83% je glasalo SNS. Dakle, zna li uopšte „krug BG dvojke“ gde je Doljevac?

Drugi su Lučani. Glavna uzdanica „šetačke“-prozapadne opozicije, gde su na tviteru bili uvereni da baš tu Vučić pada. I kako narod kaže: „Pravi planove da ti se Bog smeje“. Narod Lučana je rekao svoje : 66% poverenja partiji predsednika. Dok sva ta, s koca i konopca, nalogom iz ambasada  neprirodno ujedinjena opcija, čak uz sve lično prisustvo svih svojih velikih lidera nije osvojila više od 10%, što bi u broju izašlih birača bilo čak 3 puta manje nego što su samo same Dveri imale na prethodnim izborima u istoj opštini. Dakle, srpski domaćini Dragačeva i te kako razumeju šarenu lažu u koju je zapad spakovao složno: Dveri i sve derivate DS-a.

Treći i najbitniji događaj zbio se u NJujorku. Srbija je pitanje svoje južne pokrajine na velika vrata vratila pred Savet bezbednosni UN-a. U obraćanju pred svim silama sveta predsednik Srbije Aleksandar Vučić je neustrašivo branio pravdu, zastupao činjeničnu istinu. Učinio da svet opet čuje o srpskom stradanju na KiM, nepravdi podržanoj od dela zapada suprotno međunarodnom pravu i čak svim međudržavno pravno obavezujućim aktima koje i danas važe. 

Narode moj, nedozvoli da te najgori među nama koriste protiv sopstvene države u vremenu kada svi zajedno kao jedan moramo da celom svetu kažemo: Kosmet je Srbija!

Šta skrivaju Trampova pisma upućena Vučiću i Tačiju saznajte OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Partizani protiv četnika.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA