Najnovije

Dačić je dobio čestitku iz daleke Kine, evo šta piše u njoj

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić dobio je čestitku od Centralnog komiteta Komunističke partije Kine povodom ponovnog izbora za predsednika SPS na X jubilarnom Kongresu.

Dačić (Foto: Jutjub)

Kako u čestitki koja je stigla na kineskom jeziku, uz prevod piše, Komunistička partija Kine je sa radošću primila vest da je Ivica Dačić predsednik SPS ponovo izabran za predsednika Partije.

- Komunistička partija Kine je spremna da sa Vašom cenjenom strankom, pojača razmenu, produbi saradnju i da zajedničkim snagama izgradimo nove međupartijske odnose koji će težiti zajedničkim interesima, uzajamnom poštovanju i podučavanju kako bi zajedno promovisali dalji razvoj kinesko-srpskog sveobuhvatnog strateškog partnerstva. Želimo da Socijalistička partija Srbije postigne još veći uspeh za prosperitet i jačanje zemlje Srbije, sreću i zdravlje narodu - navodi se u čestitki Centralnog komiteta Komunističke partije Kine.

Bivši Đinđićev telohranitelj tvrdi da se Čeda divio Šešelju, a od Šiptara je dobio dva "roleksa" zbog jednog zadatka. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Dačić ne očekuje izbore: "Moj rejting veći od stranačkog"

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA