Najnovije

Lazić se bahati po Seltersu: Darko maltretira pacijente, pušta glasnu muziku i okuplja društvo!

Pevač Darko Lazić već šest dana boravi u banji Selters nadomak Mladenovca, a odmah po njegovom dolasku u ovo lečilište pacijenti koji se kao i folker nalaze na rehabilitaciji su izgubili neophodni mir. Naime, Darko svaki dan nakon propisanih tretmana sluša glasnu muziku, a pored toga u apartman mu dolaze brojni prijatelji i verenica Marina Gagić, koji se do kasno u noć zadržavaju kod njega.

Darko Lazić (Foto: Jutjub)

- Kada je Darko došao u Selters, pacijenti, koje uglavnom čine stariji ljudi, dočekali su ga uz reči podrške, a on je rekao da će se truditi da im pesmom olakša oporavak. Međutim, kako stoje stvari, Lazić je to uradio i bukvalno. Odmah nakon što se smestio u apartman, počeo je da pušta glasnu muziku, a ubrzo su kod njega pristigli mnogobrojni prijatelji i verenica Marina. Ostali pacijenti nisu zamerili Darku što je odlučio da proslavi dolazak u banju, ali niko od njih nije mogao da pretpostavi da će folker svaki dan praviti žurke u apartmanu - počinje priču dobro obavešteni izvor i dodaje da Lazić bukvalno maltretira ostale pacijente.

Darko Lazić je juče fotografisan u invalidskim kolicima kako sa majkom Brankom i trudnom verenicom Marinom Gagić odlazi na elektroterapiju. Lazića je lekar izveo iz sobe, nakon čega su se liftom uputili na vežbe koje je folker prvi put radio van apartmana. Ovo je bila Darkova treća elektroterapija kojom se smanjuju bol, otok, upale, povećava kontrakcija mišića, cirkulacija, te brže zarastanje koštanog i mekog tkiva. Lazić je tom prilikom otkrio da je okrenuo novi list u životu i da jedva čeka da postane otac drugi put.

- Idemo nabolje, staću na noge ponovo! Naučio sam lekciju, nesreća me je promenila. Pamet u glavu za sledeći put. Odavno već sam okrenuo novi list u životu. Za to su najzaslužniji prvo ja, pa majka i svi. Čovek se opameti kad doživi ovako nešto, nije nimalo prijatno. Prezadovoljan sam tretmanom u banji i idem napred - rekao je Lazić, koji uverava da mu nije važan pol deteta koje nosi njegova verenica Marina.

- Bio sam najsrećniji kada sam čuo da ću postati otac. Samo osmeh može da održi čoveka. To mi je dalo samo još veći motiv da se vratim. Nije mi bitno da li će biti dečak ili devojčica, samo neka je živo i zdravo - rekao je Lazić.

- Darko se ponaša kao da je kod kuće, a ne u lečilištu. Pacijenti su navikli da nakon jutarnjih tretmana koji počinju u 7 sati ujutru i traju do 14 časova, kada je i ručak, legnu na spavanje, međutim, Lazić im svaki put prekine san glasnim turbo-folkom, koji mnoge iritira. Zbog toga je pre tri dana nekoliko pacijenata tražilo da razgovara sa upravom banje i prijavi Lazića. Oni su zahtevali da se Darko prvo opomene, a da, ako i dalje nastavi sa nedoličnim ponašanjem, bude izbačen iz banje. Takođe, pacijenti su tražili da se ograniči broj ljudi koji dolaze u posetu kod folkera jer im to, kako su uverili, dodatno narušava mir - tvrdi izvor i otkriva da Lazić zahteva od osoblja banje poseban tretman.

- Darko ne želi da se hrani kao ostali pacijenti. Svaki dan on pravi spisak šta će jesti narednog dana za tri obroka, koji mu se služe isključivo u apartmanu. Takođe, on je odmah po dolasku u banju zahtevao da bude sam sa fizioterapeutima tokom tretmana i da nema nikakav kontakt sa ostalim pacijentima - zaključuje izvor.

Lazić za banju dao 4.000 evra!

Darko Lazić je uplatio u banji Selters kraljevski tretman. On će samo za smeštaj za 40 dana, koliko je predviđeno da će provesti u lečilištu, inkasirati 296.000 dinara. Pored toga, Lazić je uplatio korišćenje slane sobe, čija je cena za taj period 21.600 dinara, nekoliko vrsta stručnih masaža na koje će ići svaki dan koštaće ga 96.000 dinara, a tu je i korišćenje lekovitog blata, čija je cena po danu 32.000 dinara. Pored ovih tretmana, Lazić svakodnevno koristi i masažne kade i hrani se po specijalnom jelovniku, što iziskuje dodatne troškove. Kada se saberu svi ovi troškovi, cena iznosi oko 480.000 dinara.

- smeštaj u najboljem apartmanu - 296.000 din.

- kraljevske masaže - 96.000 din.

- korišćenje lekovitog blata - 32.000 din.

- kada sa podvodnom masažom - 16.000 din.

- bazen (36 termina) - 12.000 din.

- Velne paket (sauna+džakuzi, 36 termina) - 21.600

Pročitajte OVDE na koga je to javnost osula paljbu.

Izvor: Srpski Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Darkov prvi intervju posle nesreće.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA