Najnovije

UČITELJICI JE NEŠTO PUKLO U GLAVI: Iz čista mira uzela makaze i počela da šiša učenike i peva himnu SAD (VIDEO)

Margaret Gicinger (52), učiteljica iz Kalifornije, uhapšena je nakon što su je učenici prijavili direktoru zbog zlostavljanja na času. Ona je iz još nepoznatog razloga izvela učenika ispred celog razreda, počela da peva himnu i makazama mu seče kosu.

Prsla...(Foto: Tviter)

Kada je shvatio što se događa, učenik je ustao, ali mu je učiteljica naredila da ponovno sedne. Učenik je poslušao i ostao bez još nekoliko pramenova kose, a onda je ponovno ustao. Učiteljica je krenula u potragu za novom žrtvom i tražila dobrovoljce, a kada se niko nije oglasio, napala je makazama dugokosu devojku.

Učenici su u tom trenutku shvatili da je đavo odnio šalu i pobegli iz učionice, a sve su uspeli i da snime. Incident su prijavili direktoru, koji je pozvao policiju, a učiteljica je ubrzo uhapšena i određena joj je kaucija od 100.000 dolara.

Učenici tvrde da je takvo ponašanje bilo sasvim neočekivano jer učiteljicu znaju kao dragu i nasmenu pa ne znaju što je bio uzrok takvog sumanutog ponašanja. Ali Gicingerova je već bila suspendovana 2007. i 2016. godine, ali razlog nije poznat.

Radnik banke masturbirao na radnom mestu dok su klijenti prolazili pored njega. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Dnevnik.hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA