Najnovije

ĐILAS PORUČIO VESIĆU: Objaviću snimke - Podmetanje požara, obijanje vrata...

Već tri dana pažljivo gledam dokle je sadašnja vlast oličena u liku i delu Gorana Vesića spremna da ide kad su u pitanju situacije kao sa garažom koju sam od Parking servisa dobio na korišćenje dva meseca pre nego što sam izabran za gradonačelnika. Tada su u garaži u Požarevačkoj ulici otvorena nova parking mesta, pretvaranjem atomskog skloništa i prolaza koji nikada nije korišćen u parking prostor.

Goran Vesić (Foto: Jutjub)

Piše: Dragan Đilas, Savez za Srbiju

Plaćao sam garažu u kojoj nikada aspolutno ništa nisam radio ni gradio više od deset i po godina, bez ikakvih primedbi, da bi pre dve noći nepoznata lica u večernjim satima upala i preturala po mojim ličnim stvarima, što je sve zabeleženo na kamerama i predato policiji uz krivičnu prijavu.

Cirkus od konferencije za medije Gorana Vesića eskalirao je odnošenjem mog automobila sa parking mesta za koje sam regularno platio nadoknadu za decembar mesec. Podmetanje požara, obijanje vrata, preturanje po mojim ličnim stvarima i igračkama moje dece, objavljivanje u tabloidima fotografija žene starije od 60 godina koja čuva moju decu dok ulazi u garažu sa mnom, laganje kako sam ja pregradio protivpožarni put, stavljao vrata i sve ostale neistine koje su iznete, pokazuju još jednom da ova vlast ne preza ni od čega.

Zaštitu svojih prava potražiću u redovnoj sudskoj proceduri. Zahtevam od nadležnih državnih organa da procesuiraju sve one koji su prethodnih dana učestvovali u izvršenju krivičnih dela koja sam prijavio MUP-u Srbije.

Dramatično saopštenje Dveri pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA