Najnovije

A NIJE HTEO RUKU DA PRUŽI: Mina se vratila i odmah pod jorgan s Đeksonom u cik zore! S boka... (VIDEO)

Mina Vrbaški i Nena Petrović vratile su se sinoć kroz baraž u rijaliti "Zadrugu". Posebno je bilo interesantno videti reakcije Nemanje Đeriće Đeksona s kim je maloletna Mina bila u vezi i imala seks pred kamerama pre njenog izbacivanja sa imanja u Šimanovcima.

Đekson i Mina (Foto: Jutjub)

Đekson joj se isprva nije javio, pognute glave se sklonio kada ju je video na vratima. On je iz kuhinje, gde je bio u trenutku kada je Mina ušla u "Zadrugu", otišao u spavaću sobu i legao na krevet, a zatim o Mini i Neni pričao sa Vladanom Vojnovićem Vojketom i Markom Janjuševićem Janjušem u dvorištu
Međutim, ubrzo je sve bilo po starom, na nesreću za Jelenu Krunić. Mina i Đekson su se ponovo zbližili, pričali i ljubakali u Beloj kući. A pre odlaska na spavanje, Đekson se uvukao novoj-staroj učesnici u krevet i zajedno se s njom uvukao pod jorgan.
Mina ga je u jednom trenutku zagrlila s boka dok se Đekson sklupčao, a potom su zamenili uloge i pričali o svemu. Naravno, uz razmenu nežnosti.
Pogledajte kako je to izgledalo u cik zore u rijalitiju "Zadruga": Šta je Mina ispričala Luni pa je ova dobila nervni slom pogledajte OVDE. Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Matora i Sanja o svom odnosu.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA