Najnovije

BRUTALNO! MIĆA, KIJA, FILIP, SLOBODAN I LUNA! Ne zna se ko koga! Metež, pakao, nasilje! (VIDEO)

Pa šta je ovo? Kakve su ovo priče, kombinacije i mahinacije? Postoji li neka staza kojom se može poći do saznanja o istini u "Zadruzi"?

Haos u Zadruzi (Foto: Jutjub)

Ko je gledao poslednju raspravu Lepog Miće, Kije Kockar i Filipa Đukića sa primesama Slobodana Radanovića i Lune Đogaj taj je proveo veselih pet minuta i ulepšao sebi dan, ali je sigurno tri puta pametenijih misli nego što je to bio pre proživljenog iskustva.
Dakle, verbalno nasilje je započeo Lepi Mića koji ispričao kako je pitao Kiju da li joj se sviđa Filip, ona mu je rekla da to nije slučaj, ali da se ona njemu sviđa, onda je Mića otišao i rekao Filipu da je Kija zaljubljena u njega, a Filip odgovorio da ga ne zanima. Zatim je Kija pitala Miću zašto je rekao Filipu takvu neistinu, a Mića odgovorio da mu je sama ona naredila da to uradi ne bi li ispitao teren. Kija ga je ubrzo demantovala, a onda je nju napala Marija Ana, a Filip potvrdio Mićinu priču. Sve ovo se dešava dok Sloba stoji zato što je njegov red da govori, a ne može da dođe do reči. Počinje da urla kako mu je svega dosta i da mu je muka od nemogućnosti dobijanja reči iz dana u dan.  Golu Minu Vrbaški možete pogledati OVDE.
Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA