Najnovije

LUNA SAMO GUTALA KNEDLE: Miljana iznela detalje iz života Anabele i Gagija, ona se zaledila! (VIDEO)

Nakon svađe sa Slobom Radanovićem, Miljana Kulić se razračunala i sa Lunom Đogani, koju je u spavaćoj sobi napala da joj je ukrala voće.

Luna i Miljana (Foto: Jutjub)

- Ukrala si mi cedevitu i voće. Ti si dete od ku*ve i narkomana i nije imao ko da te vaspita napolju. Mnogo lepo pričaš o svom ocu da je narkoman. Vidi koliko si ružna, kao grob. Nećeš spavati od mene, veruj mi. Imaš 21 godinu i duša ti smrdi. Što te se stidi majka? Znaš kakve je sve intervjue dala - vikala je Miljana u jednom dahu.
Nakon ovakvih optužbi Luna se ogradila, rekavši da je njena majka gostovala u Zadruzi i tom prilikom rekla da je ponosna na svoju ćerku, ali i da ima najbolje roditelje na svetu.
- Ja sam priznala da je moj tata narkoman, a ti priznaj to što se priča za tebe - vikala je Luna na Kulićevu.
Nakon toga Miljana je udarila tamo gde Đoganijevu naviše boli.
- Sa kim ti je sve majka bila! Ona tvoja sestra, ne znam kako se zove! Pa se radio DNK da li je dete Mladenovo ili od Atijasa. Ti kao da si na znaš kakvim terapijama! Konjskim! Ustaneš ujutru, odvučeš se kao mrtva patka u krevet, onda se vrtiš u krevet kao da si umorna, kao tele u plafon zevaš, onda kad čuješ zvono, odvučeš se do stola, onda staviš ruku na usta, zevaš. Hajde sad malo idite do drveta da se žalite - rekla je Miljana.
Ovo je bila kap koja je prelila čašu i Luna je bukvalno izgubila kontrolu.
- Ti si meni kao ovaj stub beli. Ne vidim te jer ti samo gledaš šta mi radimo, jer loši ljudi su takvi kao ti oko mene. Meni ne treba ništa odavde - završila je Luna i počela da pakuje svoje stvari.
Kako je izgledala njihova rasprava pogledajte u snimku. Kija konačno progovorila o seksu sa Slobom, svi zanemeli od njenih reči. Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: Pink

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA