Najnovije

Ne propustite "Slučaj: rupa": Predstava koja će vas kritikom savremenog doba nasmejati do suza!

"Slučaj: Rupa" je dinamična komedija nastala od dva teksta "Lidilo udvoje" i "Rupa", koja se bavi odnosom dvoje mladih supružnika nesposobnih da ostvare komunikaciju i odnos na pravi način.

"Slučaj:rupa" (Foto- Beogradsko dramsko pozorište)

NJihov život će poremetiti vest da "on", doktor nauka, može da izgubi sve što je stekao do sad. NJih dvoje se očajnički bore da opstanu i da zapuše "rupu" koja je pukla.  Grčevita borba da opstanu dovodi ih do raznih apsurdnih načina kojim pokušavaju da se izbave iz novonastale situacije.  Oni konstantno okrivljuju jedno drugo za svoje neuspehe i nemaju hrabrosti da se suoče sami sa sobom. Pored komičnosti koja je osnovni motiv ove predstave, "Slučaj: Rupa" se bavi i kritikom obrazovnog sistema danas. 
Da li i koliko nam je potrebna diploma, šta nam doprinosi i ko sve danas moze da bude vlasnik doktorata*  Takođe, sa kritičkog stanovišta se posmatra odnos dvoje ljudi, aktuelni nivoi vrednosti kao i socijalne konvencije modernog doba. Predstava je na repertoaru Beogradskog dramskog pozorista, a  sledeće izvođenje je 10. februara.
Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA