Najnovije

POPOVIĆ: Britanske optužbe protiv Rusije su neutemeljene i neozbiljne! (VIDEO)

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj i lider Srpske narodne partije Nenad Popović izjavio je gostujuću u emisiji "Novo jutro" na TV Pink da su najnovije optužbe Velike Britanije protiv Rusije neutemeljene i bez ikakvog dokaza.

Popović (Foto: Jutjub)

- Engleske optužbe protiv Rusije nisu potkrepljene ni jednim jedinim dokazom. Zanimljivo je što se to dešava baš pred predsedničke izbore u Rusiji. Taj rukopis je poznat, optužbe bez ikakvog osnova i zato je to teško komentarisati. Postalo je moderno u nekim zapadnim državama za sve što se desi optuživati Rusiju, za izbore u Americi, za neka ubistva u Velikoj Britaniji... uskoro će Rusiju i Putina optuživati i za klimatske promene - rekao je Popović.
On je istakao da se iz aviona vidi da je reč o samo jednom u nizu pokušaja da se Rusija stavi na crnu listu u svim aspektima.
- Dokle to ide vidi se i iz izjava nekih britanskih zvaničnika da bi Engleska trebalo da otkaže učešće na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Rusiji.
Popović je naglasio da ovakvi napadi neće ostati bez odgovora Moskve, ali da takve i slični pritisci na Rusiju neće imati gotovo nikakvog efekta.
- Recimo sankcije koje su uvedene, čak su u nekim segmentima doprinele razvoju ruske privrede - rekao je Popović.
Dikić 37 dana štrajkuje glađu, stanje mu je kritično! Više o tome čitajte OVDE. Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA