Najnovije

DRAGAN STANOJEVIĆ UPOZORAVA: Ako evrofanatična vlast raspiše referendum za promenu Ustava dijaspora će... (VIDEO)

Gost emisije „Pogled na Istok“ autora Slobodan Stojičevića je Dragan Stanojević koji je najavio da se osniva Pokret „Rodoljuba otadžbine i dijaspore - ROD".

Dragan Stanojević (Foto: Jutjub)

Dragan Stanojević je govorio o razlozima za organizovanje, o vapijućoj potrebi da barem dijaspora, trezne glave pokuša da spase što se spasti može. On je najavio takođe veliki projekat srpske dijaspore: elektronsko glasanje preko pet miliona Srba iz celog sveta ako evrofanatična vlast raspiše referendum za promenu Ustava. "Čak i ako liberalna totalitarna vlast opet ostavi dijasporu bez prava glasa na referendumu", Dragan Stanojević je najavio da će se dijaspora sama organizovati i sprovesti referendum elektronskim glasanjem uz pomoć međunarodnih posmatrača da bi u slučaju dobrovoljnog komadanja Srbije od strane izdajnika i evrofanatika – ostao pisani trag da to nije bila volja srpskog naroda. - Elektronsko glasanje je samo jedan od projekata Pokreta „ROD“ koji je nova patriotska i konzervativna snaga na političkoj sceni Srbije, kaže Sranojević i najavljuje da će sudi iz dijaspore koji ne zavise od američkih mreža, od kvazi partija, od partijskog zapošljavanja ili sumnjivih „kombinacija“ i „stranih investicija“ – pokušaće da iz inostranstva pomognu Srbiji. Kako Zapad urušava sistem vrednosti u Srbiji pogledajte OVDE.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Pravda/HelmCast

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Dugin o tome da li je moguća pobeda nad SAD.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA