Najnovije

PRIPADNICI 63. PADOBRANSKE BRIGADE ODGOVORILI CRNOGORSKIM OfICIRIMA: Ne igrajte se sa grobovima naše braće!

Veterani 63. padobranske brigade u Crnoj Gori osudili su slanje dva oficira Vojske Crne Gore u NATO misiju na Kosovu i Metohiji.

63. padobranska brigada (Foto: Jutjub)

„Osuđujemo još jedan u nizu izdajničkih poteza državolikog NATO provizorijuma, kojim upravljaju sluge Zapada. Reagujući na odluku da se dva oficira Vojske Crne Gore upute na Kosovo i Metohiju, pozivamo sve iole svesne pripadnike te Vojske da ne brukaju svoje časne prethodnike i pretke koji su branili i čuvali obraz i svetinju crnogorskog oružja i uniforme! Molimo i druga udruženja ratnika i vojnika da se oglase povodom ovog sramnog čina Vlade u Crnoj Gori. Pozivamo i ta dva naša brata, ako istinske oficirske časti imaju da odbiju ovo izdajničko naređenje okupirane NATO državice“, ističe se u saopštenju Veterana 63. padobranske brigade u Crnoj Gori koje je potpisao predsednik udruženja sveštenik Miajlo Backović.

Ne igrajte se sa grobovima naše braće i svetinjom njihove žrtve

„Opominjemo odnarođenu vlast da se ne igraju sa grobovima naše braće i svetinjom njihove žrtve, Metohija do Belog Drima bila je i ostala crnogorska, vaše igre takozvanog ‘razgraničavanja’i drugi izdajnički potezi, na štetu teritorijalnog integriteta naše zemlje neće proći bez reakcije!“, kazao je Backović i istakao: „Dati Čakor,kao što ste dali Prevlaku prema Hrvatskoj su u najmanju ruku katastrofalni strateški potezi nekog ko sebe naziva Vladom!? Nije to vaša ‘prćija’ pa da je poklanjate, svaki pedalj ove zemlje plaćen je krvlju naše braće, ne igrajte se!!!“. Kako Srbija i Belorusija proširuju vojnu saradnju, pogledajte OVDE. Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

63. padobranska brigada
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA