Najnovije

MILOŠ KOVIĆ RAZOBLIČIO VUČIĆA: Kako se predsednik Srbije i SNS bori protiv nataliteta i poklanja Kosmet (VIDEO)

Gost emisije ,,Agora'' na Narodnoj televiziji bio je istoričar i fuuncioner DSS Miloš Ković.

Miloš Ković (Foto: Jutjub)

On je u razgovoru ocenio kao veoma značajan potez pokretanje javnog apela građana za odbranu Kosova i Metohije, koji se prema njegovim rečima krije od građana na medijima sa nacionalnom frekvencijom.
Tokom razgovora on se osvrno i na mere o populacionoj politici, ocenivši ih pogrešnim i ističući da je natalitet u direktnoj korelaciji sa očuvanjem predanja i mitova, a ne u odustajanju od sopstvene teritorije.
Kao glavni krivac za pad nataliteta ocenjuje volju za opstankom, nasuprot masovnom iseljavanju, koje je kako navodi - vidljivo i među albanskom populacijom. Prema njegovim rečima, ovaj trend zavladao i na Kosovou.
''Odete na Kosovo, onda kažete: Pa čekajte, vidite kako je Albancima bedan životni standard Albancima, govorimo o 60-tim i 70-im, a deca im se rađaju?'' rekao je Ković.
Prema njegovim rečima taj proces se danas vidljivo preokrenuo.
- Sećam ih se, do juče su im žene išle u maramama, pretvorili su ih Albanci u mašine za rađanje, sada idu polugole. Dobili su prava žena, Albanci se priležno bore za LGBT populaciju, dobili su kablovsku televiziji - Zapad. Dobili su pravo da putuju, a sada se stotine hiljada iseljavaju, dok na Kosovu stagnira prirodni priraštaj, i svi to znamo - ističe Ković.
Apel za odbranu Kosova i Metohije, koji je do sada podpisalo preko 15 hiljada ljudi je prema njegovim rečima jedini preostali građanski mehanizam za suprotstavljanje režimu, za koji ocenjuje da planira izdaju Kosmeta potpisivanjem pravnoobavezujućeg sporazuma.
- Onog časa kada na referendumu budemo glasali za to da Kosovo ode, ko zna šta će sve da bude od ovog naroda. I na kraju krajeva? Kad tako krene, ko nam garantuje da se sutra nećemo odricati Preševa i Bujanovca? - istakao je Ković.
Aleksandar Vučić planira razmenu teritorija, što je prema njegovim rečima prvi javno otkrio direktor kancelarije za KiM Marko Đurić navodeći da je režim spreman da promeni format pregovora.
-To je plan A., to je razmena teritorija, to nije podela Kosova, nego je razmena Severna Kosova kaže Mako Đurić u izjavi ''Ekonomistu''. Koje samo naši mediji nisu preneli  - otkriva Ković. Kako mediji skreću pažnju javnosti sa onoga što treba da se desi u oktobru saznajte OVDE.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Narodna.tv/Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Kako nam je Zapad poslao sve svoje najgore.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA