Najnovije

JASNA PORUKA RUSKOG GENERALA: Nismo otkrili ni delić novog naoružanja kojim raspolaže ruska armija! (VIDEO)

Ruska armija raspolaže adekvatnim odgovorima na sve vidove američkog naoružanja, izjavio je zamenik ministra odbrane Ruske Federacije Jurij Borisov.

Putin i Borisov (Foto: lenta.ru, mil.ru)

Borisov je objasnio da prezentacija najnovijeg ruskog oružja, koje nema premca u svetu, za koju se nedavno odlučio Vladimir Putin, bila "upozorenje celom svetu". - Nastup predsednika Putina nije bio ni zveckanje oružjem, niti otvaranje nove trke u naoružanju. Svet je samo upozoren da u savremenim uslovima nije moguće ostvariti jednostranu vojnu nadmoć i dominaciju. Niko ne može zaustaviti tehnički progres, objasnio je Borisov.
Ipak, zamenik Sergeja Šojgua je u intervjuu koji je dao za rusku televiziju Rossiя-1 rekao i nešto daleko značajnije: - Naš vrhovni komandant (Putin) uopšte nije otkrio sve što imamo u svojim arsenalima. Ima toga još. Borisov je, inače, ovo otkrio tokom specijalne emisije u kojoj su objaavljena imena novog oružja za koja su građani Rusije, od Putinove poslanice naciji u Savetu Fedracije 1. marta, mogli da glasaju preko sajta Ministarstva odbrane RF. Borbeni laserski sistem nazvan je „Peresvet“. Bespilotni podvodni aparat, koji pokreće atomski reaktor, dobio je ime „Posejdon“. Krstareća raketa sa neograničenim dometom - „Burevesnik“. Borisov je, u istom intervjuu, izneo tvrdnju da su ruski naučnici, koji se bave laserskim oružjem, trenutno ispred Amerikanaca. - SAD imaju lasersko oružje koje može da onesposobi lako oklopljenu ratnu tehniku i da nanese štetu živoj sili, a naši naučnici su ih nadmašili, tvrdi ruski general. Koji su konačni rezultati izbora, na kojima je Vladimir Putin odneo ubedljivu pobedu, pogledajte OVDE.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: fakti.org

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA