Najnovije

ZAHAROVA ŽESTOKO PO LONDONU: Tragovi zločina protiv Rusa u Velikoj Britaniji slivaju se u Temzu

Portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova reagovala je na tvrdnje britanskih zvaničnika da tragovi zločina protiv Rusa u Velikoj Britaniji vode prema Kremlju.

Marija Zaharova (Foto: RIA Novosti)

„Stalno čujem od britanskih zvaničnika frazu da tragovi zločina protiv ruskih državljana na teritoriji Velike Britanije ’vode u Kremlj‘. Dođe mi da dodam: ’I slivaju se u Temzu‘“, napisala je Zaharova na Fejsbuku.  Ranije je nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila da je britanska premijerka Tereza Mej liderima Evropske unije predstavila dokaze o ruskom tragu u slučaju trovanja dvostrukog agenta Sergeja Skripalja i njegove kćerke Julije.  Saradnik britanske obaveštajne službe Sergej Skripalj i njegova kćerka Julija pronađeni su 4. marta onesvešćeni u centru Solsberija. Zvanični London tvrdi da su otrovani supstancom A234. Kakav potres u svetskoj geopolitici sledi, saznajte OVDE.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Putinova era na čelu Rusije

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA