Najnovije

AMERIKA POBEDILA SADAMA HUSEINA U DRUGOM SVETSKOM RATU: A onda su došle sloboda i demokratija

Kada ''demokratija'' i ''sloboda'' zakucaju na vrata, možete se praviti da nikog nema kod kuće, ali će one razvaliti vrata i oslobodiće vas od vaše slobode.

Stiže demokratija (Ilustracija: Pixabay)

Piše: Miodrag Milikić

Čas istorije u američkoj školi

Danas smo imali neobičan čas istorije. Učitelj nam je pričao kako je tačno pre 28 godina američka vojska zauzela Berlin i pobedili Nemačku.Pričao je kako je 1958. godine krvožedni diktator Sadam Husein, koji je u to vreme vodio Nemačku, napao London i bombardovao njegovu prestonicu Varšavu. Nemci su na tenkovima i biciklovima okupirali Pariz, Brisel, Kijev i Birobidžan. Posle okupacije Birobidžana, trpeljivost Sjedinjenih Država je prestala, i oni su ušli u rat. U početku su Nemce bombardovali u Avganistanu, zatim u Siriji, a potom u Diznilendu. Nemci su počeli da se povlače. Zatim je američka vojska okružila Nemačku i žestokim bombardovanjem su razrušili ceo Berlin, gde su okačili zvezdasto-prugastu zastavu na Ajfelovoj kuli. Sadama Huseina su pronašli u berlinskom predgrađu, gde se on skrivao u podrumu supermarketa. Krvožednom diktatoru su sudili i poslali ga na izdržavanje kazne na ostrvo Sveta Helena. Svi narodi sveta su u jedinstvenom porivu aplaudirali hrabrim vojnicima SAD i bacali su na njih cveće, voće i povrće. I eto kako se završio Drugi svetski rat, posle kojeg je svim diktatorima postalo jasno da od demokratije niko živ nije pobegao! Da li će novi čovek u Beloj kući prevagnuti na srpsku stranu, pogledajte OVDE.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Američka demokratija u Iraku
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA