Najnovije

DODIK: Imaćemo svog kandidata za predsednika Srpske!

Predsednik SNSD Milorad Dodik rekao je će ova stranka imati svog kandidata za predsednika Republike Srpske na predstojećim izborima, te da je o tome potrebno usaglašavanje sa koalicionim partnerima.

Milorad Dodik (Foto: Kremlin.ru)

Dodik je naglasio da bi u drugoj polovini naredne sedmice trebalo da bude organizovan sastanak sa koalicionim partnerima, te da se za to čeka povratak predsednika Socijalističke partije Petra Đokića sa službenog puta iz Kine.
- Mislim da smo svi rano krenuli u tu vrstu priče. Mi želimo u okviru patriotskog bloka, koji će okupiti sve političke partije koje to žele i koje se bore za Republiku Srpsku naspram bosanskog bloka koji čine SDS, PDP i NDP, voditi politiku dogovora oko zajedničkog kandidata - rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.
On je dodao da će većina tih partija na nivou Republike Srpske imati svoje posebne liste, ali da se pokušava za Predstavnički dom parlamenta BiH dogovoriti jedna lista.
- To je lista koja može da obezbedi deset poslaničkih mandata i da sa stanovišta odlučivanja u BiH ne budemo zavisni od volje Sarajeva nego da imamo autentičnu volju - poručio je Dodik.
Pročitajte OVDE zašto je Srbiji cilj da Kosovo prizna manje od sto zemalja?
Izvor: Srna

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Dodik: Provokacija ambasadora još jedna potvrda da je BiH nemoguća zemlja!
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA