Najnovije

MINISTAR TZV. ŠIPTARSKE VLADE TVRDI: Ozbiljne šiptarske snage spremno čekale u južnoj Mitrovici...

Jedan od povređenih u napadu kosovske policije na Srbe u Kosovskoj Mitrovici, ministar kosovske vlade u ostavci Nenad Rikalo, izjavio je da informacije koje su stigle nakon tih događaja pokazuju da su ozbiljne snage policije bile u južnom delu grada, čekajući neki znak da nastane još veći i ozbiljniji problem.

Hapšenje Đurića (Foto: Jutjub)

Komentarišući izjavu kosovskog premijera Ramuša Haradinaja da Rikala policija nije prepoznala misleći da je neko iz obezbeđenja, on ističe da takva izjava može da se tumači različito - i kao nespretna i kao da je nastavak ponižavanja.
- Sada je bitno da on i sve institucije pokrenu istragu kako je do toga došlo. Jedini način na koji mogu da se operu od kompletnih dešavanja jeste da pokrenu ozbiljnu istragu - istakao je Rikalo.
Nenad Rikalo je pušten na kućno lečenje posle nekoliko dana provedenih u bolnici i sada se dobro oseća. 
- Imam bolove i dalje, ali imam tu prepisanu terapiju koju koristim i mogu da kažem da sam sve bolje i bolje - rekao je on. Ispovest Ivana Miljkovića čijeg su brata ukrali i prodali Šiptarima pogledajte OVDE.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Rikalo smešten u bolnicu nakon incidenata.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA