Najnovije

STAMATOVIĆ: Ostvarili smo najbolji opozicioni rezultat u Srbiji uprkos svim Vučićevim manipulacijama

- Odličan izborni rezultat, od 30 odsto mandata u lokalnoj skupštini Sevojna, ostvarila je Zdrava Srbija, u koaliciji sa Demokratskom strankom, u uslovima potpuno neravnopravne političke borbe i besomučne kampanje naprednjačkog režima, praćene lažnim obećanjima, defilovanjem osam članova Vlade, tačnije sedam ministara i premijerke koji su u izbornoj kampanji ''poklonili'' Sevojnu milijarde evra investicija na grani, zastrašivanjem i pritiscima, ali i kupovinom glasova uoči samih izbora, u vidu ekspresne socijalne pomoći u iznosu od 4,5 miliona dinar – izjavio je Milan Stamatović, predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije (ZS), u ime liste ''Ujedinjeni pobeđujemo, za Sevojnu, za Srbiju''

Milan Stamatović (Foto: Jutjub)

Stamatovi je istakao da je opozicija u Sevojnu ostvarila najbolji opozicioni rezultat u Srbiji, računajući jučerašnje lokalne izbore u Beogradu, Aranđelovcu i Boru i da se sa skromnim sredstvima i mogućnostima, borila protiv napredne koalicije koju su činili SNS, SPS, PUPS, SNP i Pozitivno Užice, ali i "kompletnog državnog rukovodstva i Vlade Srbije". Stamatović ističe da naprednjaci nisu samo vodili prljavu kampanji nego su i direktno kupovali glasove, jer su u želji da sačuvaju svoje funkcije i fotelje, uoči samih izbora u Sevojnu, podelili po 15 hiljada dinara socijalne pomoći za 300 građana ove gradske opštine, iako se zna da Centar za socijalni rad u Užicu izdvaja tu pomoć za svega desetak ljudi, dodajući da Srpska napredna stranka na ovakve i slične načine, zastraživaem i trgovinom glasova ostvaruje svoje napredne rezultate, što se ovaj put desilo i u Sevojnu.
- Lista ''Ujedinjeni pobeđujemo, za Sevojno, za Srbiju'', okupljena oko opozicionih stranaka, pokazala je da se zajedničkim snagama, bez ličnih i stranačkih interesa, opozcija može udružiti i suprotstaviti nenarodnom režimu Aleksandra Vučića, i da joj ostvareni izborni rezlutat ne daje za pravo da odustane od oslobođenja i ozdravljenja Sevojna, ali i cele Srbije – kaže Stamatović, zahvalivši se svim Sevojničanima što su hrabro izašli na izbore i glasali za ovu opoziocionu listu. Šta je lider Dveri Boško Obradović poručio biračima i Vučuću dan posle izbornog debakla u Beogradu pogledajte OVDE.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Dr Dragan Petrović o rezultatu izbora u Beogradu.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA