Najnovije

MREŽNI RAT PROTIV SRBIJE: Kako Amerikanci neprestano vode rat protiv našeg sistema vrednosti i ko im pomaže (VIDEO)

Ruski geopolitičari Aleksandar Dugin i Leonid Savin promovisali su prošle nedelje u Beogradu svoju knjigu "Mrežni ratovi" gde objašnjavaju na koji način SAD neprestano vode mrežni rat protiv Srbije i Rusije.

Ilustracija (Foto: Jutjub)

Slobodan Stojičević, čovek koji je preveo Duginovu knjigu "Mrežni ratovi" na srpski jezik, nedavno je u emisiji "Pogled na istok" produkcijeHelm Castgovorio o metodima mrežnog ratovanja protiv Srbije. Stojičević je, koristeći Duginove smernice, ukazao na neke od aktivnosti mrežnog rata koji SAD vode protiv Srbije.

On se posebno osvrnuo na širenje antiruske propagande protiv pojedinih udruženja i medija. ativnosti nevladinog sektora finansiranog iz inostranstva na urušavanje porodičnih vrednosti u Srbiji, kampanja oko obavezne vakcinacije i LGBT propagandu. Stojičević govori i o ulozi društvenih mreža i prozapadnih medija u mrežnom ratu. 
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Knjigu "Mrežni ratovi" Aleksandra Dugina i Leonida Savina možete naručiti na telefon 063 102 28 55. Cena knjige je 500 + PTT. Promociju knjige "Mrežni ratovi" na kojoj su govorili Dugin i Savin pogledajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA