Najnovije

LAKŠI DEO OPERACIJE ISTOČNA GUTA JE ZAVRŠEN: Ono što sledi biće mnogo krvavije, SAA ulazi u gradove, počinju ulične borbe (MAPA)

Samo dve nedelje od početka velike ofanzive na Istočnu Gutu, Sirijska arapska armija oslobodila je gotovo svo zemljište ove velike terrističke enklave i nalazi se na prilazima svim gradovima koji su u rukama terorista. Kako su teroristi Istočne Gute odbili da prihvate evakuaciju jasno je da slede teške ulične borbe.

Ilustracija (Foto: Pravda)

Duma, Harasta, Mesraba, Beit Sava, Zamalka, Ain Tarma i druga naselja Istočne Gute moraće da budu oslobođena u uličnim borbama.

SAA, kako smo već najavili, verovatno će prvo preseći džep na pola, a napad na dva središnja grada smo što nije počeo o čemu više možete čitati OVDE. Nakon što preseku linije snabdevanja procenjuje se da će SAA prvo čistiti severni džep odnosno Harastu i Dumu, a tek zatim da će se okrenuti naseljima u južnom delu. SAA ima veliko iskustvo uličnih borbi iz bitke za Alepo. Šta je ruski ekspert rekao o mogućnosti da Amerikanci budu poraženi pogledajte OVDE.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Teroristi objavili snimak uništenog SAA tenka.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA