Najnovije

TVRDE DA JE SVE IZREŽIRANO: Haradinajevo gostovanje na TV Hepi je deo šireg plana, najavljen protest će se održati!

Obzirom da nismo dobili odgovor Hepi televizije a vezano za emitovanje emisije Milomira Marića u kojoj će gostovati Ramuš Haradinaj pozivamo narod na spontano okupljanje 16. Aprila od 20 časova ispred „Srećne“ televizije kako bi pokazali ogorčenost i negodovanje pred ovakvim ponižavanjem Srbije, ističe jedan od pokretača inicijative „Nema predaje Kosova i Metohije“, Nemanja Petrović.

Ramuš Haradinaj (Foto: Jutjub)

U saopštenju se navodi da postoje informacije kako je emisija već snimljena u Prištini i samo se čeka „zeleno svetlo“ za njeno emitovanje. "Podsećamo da Hepi televizija ima nacionalnu frekvenciju i kao takva ne bi smela da daje medijskog prostora čoveku za kojim je raspisana poternica republike Srbije! Međutim, nakon predstave sa Markom Đurićem, sramnim izjavama Aleksandra Vučića u Nemačkoj, najavljenim učešćem Srbije na samitu EU – Zapadni Balkan u Sofiji 17. maja ove godine na kojoj će učestvovati i takozvana država „Kosovo“ ovo je samo još jedna predstava u režiji domaćih vlastodržaca i režima u procesu priznavanja nezavisnosti „Kosovu“ i njihovom članstvu u UN" dodaje Petrović.
"Pozivamo na ujedinjenje društva, sabornost i borbu za očuvanje Kosova i Metohije u granicama republike Srbije. Niti su Aleksandar Vučić, niti Milomir Marić srpski narod stoga im pokažimo da nećemo ustuknuti, predati se i povući. Pozivamo na opšte proteste i to ne samo protiv vlasti već i protiv apatične i polu mrtve opozicije koja je nesposobna da pruži bilo kakav otpor. Ponedeljak 16. April 20. časova,ispred zgrade TV Hepi" stoji na kraju saopštenja inicijative.
Isto sudsko veće Euleksa sudilo je Zoranu Koliću iz Dobrotina kod Lipljana i Fatmiru LJimaju, nekadašnjem komandantu OVK. Kakvu su sramnu presudu doneli saznajte OVDE.
Izvor: Dnevna Gazeta

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vučića spasava samo Treći svetski rat!
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA