Najnovije

SERIJA ATENTATA NA TERORISTE U IDLIBU: Ginu komandanti i vojnici, priviđaju im se Asadovi agenti

Serija atentata na komandante terorističkih grupa na severu Sirije odigrala se u poslednjih 48 sati. Na meti su bili komandanti Hadžat Tahrir al Šama, Turkmenistanske islamske partije ali i proturske DŽabat Tahrir Suria.

Ilustracija (Foto: Jutjub)

Na jugu Idliba ubijen je komandant Hadžat Tahrir al Šama, Abu Vard Kafr Beteš. Beteš i njegovi telohranitelji su ubijeni kada je na njih otvorila vatru suparnička teroristička grupa dok su se vozili severno od naselja Marat Numan. Na severu Idliba, ubijen je komandant DŽabat Tahrir Surije, Abu Salim Biniš. On je ubijen od strane nepoznatog atentatora. Na zapadu Idliba napoznati napadači ubili su grupu boraca Turkmenistanske islamske partije kod grada Armanaz. Napadači su pobegli nakon napada. U centralnom Idlibu napadači ranili dva borca DŽabat Tahrir Suria kod grada Sarakib. Napadi se dešavaju iako su terorističke grupe potpisale međusobni sporazum o nenapadanju. Pojedini u Idlibu tvrde da iza napada stoje agenti SAA koji žele da isprovociraju nove sukobe među teroristima u Idlibu. O početku ofanzive terorista na SAA u Hami čitajte OVDE.
Knjiga "Mrežni ratovi" ruskih geopolitičara Aleksandra Dugina i Leonida Savina distupna je u Srbiji i Republici Srpskoj,... Posted by Dnevne Novine Pravda on ponedeljak 23. april 2018.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Dr Stevan Gajić o situaciji u Americi na napadu SAD i Francuske na Siriju.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA