Najnovije

ODRŽANA PROTESTNA ŽURKA U NIŠU ZA ODBRANU AERODROMA: Novi protest zakazan za sutra

U Nišu je održana protestna žurka za odbranu aerodroma Konstantin Veliki. Dosta ljudi se okupilo u amfiteatru, a organizatori kažu da im je cilj bio, osim okupljanja što većeg broja ljudi, da motivišu građane da dođu na glavni događaj – sutrašnji protest, piše N1.

Niški aerodrom (Foto: Jutjub)

Pokretači inicijative „Ne damo niški aerodrom“ objasnili su da je žurka jedan od načina borbe da Nišu ostane nadležnost nad “Konstantinom Velikim” i u znak protesta zbog odluke gradske vlasti da Republici preda aerodrom.
Sutrašnji protest počinje u 9.00 sati, odnosno u vreme kada odbornici dolaze na sednice Skupštine Grada. Odbornici sutra, međutim, ne dolaze jer je prethodno zakazana sednica – otkazana, a ne zna se za koji datum je ona pomerena, javlja N1.
Prethodno je najavljeno i da će u Niš doći i predsednik Srbije Aleksandar Vučić da objasni Nišlijama zašto je dobro da vlasništvo nad aerodromom sa grada pređe na državu.
Oni koji ne misle tako, sutra će doći na protest. Kako su srpski policajci likvidirali američku DEA iako su bili na istom zadatku pogledajte OVDE.
Izvor: Danas

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Pogledajte šta je Aleksandar Vučić rekao o niškom aerodromu
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA