Najnovije

OVO VUČIĆ MORA DA ISPUNI AKO ŽELI U EU: Priznati nezavisnost Kosova, dati 10.000 hektara zemlje Hrvatima, uvesti sankcije Rusiji (VIDEO)

Poslanik SRS Miljan Damjanović zatražio je odsutajanje od pridruživanja EU i upozorio da priznanje Kosova i Metohije kao nezavisne države neće biti kraj ucena iz Brisela.

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

Damjanović je rekao da, ako Aleksandar Vučić odluči da počini izdaju i prizna Kosovo, slede druge ucene EU, a na prvom mestu davanje 10.000 hektara zemlje Hrvatskoj kao i uvođenje sankcija Rusiji.

Damjanović je u emisiji “Bez cenzure” oštro kritikovao Briselski sporazum čijim je potpisivanjem, po njemu, počinjena izdaja. On a citirao delove Briselskog sporazuma koji dokazuju da su Ivica Dačić i Aleksandar Vučić priznali da je za njih “Kosovo država”:

Protiv nastavka Briselskih pregovora založili su se i predsednik Srpske desnice Miša Vacić i predsednik DSS Miloš Jovanić.

Vacić je rekao da je podržavao Briselski sporazum kada je potpisan, ali da Albanci nisu ispunili svoje obaveze iz njega.

Jovanović je podsetio da su Dačić i Vučić Briselskim sporazumom preostale srpske insititucije predali Šiptarima i naparavili katastrofu po interese Srbije i srpskog naroda.

Gost emisije bio je i zamenik predsednika SPS  Dragan Marković kritikova je oštru retoriku ostalih gostiju.

Šta Lazanski kaže o uspehu sirijskog PVO saznajte OVDE.

Knjiga "Mrežni ratovi" ruskih geopolitičara Aleksandra Dugina i Leonida Savina distupna je u Srbiji i Republici Srpskoj,...

Posted by Dnevne Novine Pravda on ponedeljak 23. april 2018.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Žestoka kritika Slobodana Antonića na račun Aleksandra Vučića.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA