Najnovije

(INTERVJU) KIKBOKSER I KASKADER STANKA PEJOVIĆ: Grozim se nasilja u porodici, ali zakon je takav da i nedužni mogu da nastradaju (VIDEO)

Gost emisije "Forum" koja se realizuje u saradnji portala Pravda i Narodne televizije bila je Stanka Pejović, generalni sekretar sportskog društva "Radnički", kikbokser i bivša kaskaderka.

Stanka Pejović (Foto: Jutjub)

Ona u intervju govori o svim iskušenjima koje je imala na čelu SD “Radnički” i štrajku glađu kojim se izborila da to najstarije sportsko društvo u Srbiji opstane.

Kao majka troje dece, ona u emsiji govori o tome kako uspešno raditi posao i biti roditelj i žena, kakav je odnos prema ženama u sporu, o naselju nad ženama, ali i pojedinim ženama koje zloupotrebaljavaju zakone da pokažu na nasilje tamo i gde ga nema.

- Dokle god se ponašaš kao žrtva i bićeš žrtva. To je tačno. Onog trenutka kada staneš, odlučiš da više nećeš biti žrtva nekoga, karte se onda same otvaraju da ne budeš više u toj priči – objašnjava ona.

Ona je rekla da se zgražava od nasilja u porodici, ali da ni sve žene nisu “cvećke” i da zakonska rešenja u toj oblasti nisu najbolja .

- Mislim da će biti dosta zloupotrebe od strane pojedinih žena. Mislim da nisu sve žene “cvećke”. Nažalost, zakon nam je takav da svako može biti u pravu. Neko ko je kriv može da se izvuče a neko ko nije krvi može da nastrada – kaže ona.

Sportsko druptvo Radnički postoji već 98 godina i nastarije je u Srbiji. Stanka Pejović najavljuje pravi spektakl za obeležavanje 100 godina postojanja SD “Radnički”, više o tome saznajte u emisiji.

O probemima trgovine decom i dečijih brakova u Srbiji saznajte OVDE.

Izvor: Pravda/Narodna televizija

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vladimir Jevtić o tome koliko je opasno koristiti telefon dok vozite i kako je beba poginula zbog SMS poruke.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA