Najnovije

ZBOG OVOGA JE ŽELJKO NAJVEĆI: Jubilarna titula u domovini? Ima važnijih stvari...

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović rekao je da su njegovi igrači bili spremni za Žalgiris, za ekipu koja se nikad ne predaje, i istakao da uopšte ne razmišlja o eventualnoj desetoj tituli u Evroligi.

Željko Obradović foto: Beta

- Bila je utakmica kakvu smo očekivali. Žalgiris je ekipa koja se nikada ne predaje. U par navrata smo imali dobru prednost, ali su nas stizali. To je ono na čemu smo najviše insistirali u pripremi – da ne smemo da budemo relaksirani nijednog trenutka - rekao je Obradović posle utakmice.

Fenerbahče se plasirao u finale Evrolige, pošto je u prvom polufinalu u Beogradskoj areni pobedio Žalgiris 76:67.

- Moji igrači su bili spremni za Žalgiris. Ti padovi u igri su uvek mogući u košarci. Ono gde možemo mnogo bolje je taj napad. Imali smo dobrih trenutaka, ali nekoliko napada smo prilično sporo reagovali - rekao je Obradović.

Fenerbahče će u finalu Evrolige u nedelju igrati protiv boljeg iz drugog polufinala u kom se sastaju CSKA iz Moskve i Real Madrid.

- Kada govorimo o finalu, ne razmišljam o tom mom jubileju i potencijalnoj desetoj tituli. Mnogo je važniji tim, igrači i ti naši navijači - rekao je Obradović.

Turski klub je imao veliku podršku navijača u Areni.

- Hvala svim ljudima koji su došli. To otprilike traje već pet godina, toliko ima kako sam ja došao. Oni su sigurno bitan faktor u svim ovim uspesima - rekao je Obradović za Sport klub.

Izvor: Beta

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA