Najnovije

ŽIVOT KIJE KOCKAR PUN BOLA: Teška operacija, Slobina prevara, smrt oca koja ju je dotukla, a sada ju je izdao i on (VIDEO)

Kija Kockar sve vreme u "Zadruzi" plače od kako je saznala da je njen otac Miloš Kockar preminuo nakon teške bolesti. Ovo je samo jedna u nizu nesreća koja je pogodila ovu mladu ženu.

Kija (Foto: Jutjub)

Prevara pred svima

Sloba Radanović je ušao u "Zadrugu" kao oženjen čovek, a onda se zaljubio u Lunu Đogani. To što je imao prsten na ruci nije ga sprečilo da uđe u vezu sa Lunom koja traje već osam meseci. Kija Kockar je ušla u "Zadrugu" kao njegova supruga, a iako je bilo priča da će se razvesti dok su u rijalitiju, mnogi misle, a neki se čak i nadaju, da će se Kija i Sloba pomiriti.

Te sumnje dodatno je podgrejalo Slobino ponašanje koji je, od smrti Kijinog oca, sve vreme uz svoju zakonitu suprugu zbog čega je Luna Đogani pred nervnim slomom.

Težak posao

Sloba Radanović nedavno je otkrio da je njegova supruga, dok je radila kao stujardesa, zarađivala oko 3.000 evra mesečno. Međutim, Kija je često isticala da zbog toga nije bila kod kuće i nije mogla da ostvari porodicu i stabilan brak.

Otac Miloš

Iako se pričalo da se ne zna ko je otac Kije Kockar, te da je nije priznao, kasnije se ispostavilo da je, zapravo, Miloš Kockar imao suprugu u trenutku kada mu je Kijina majka Nadica rodila ćerku. On je kasnije Kiju zvanično priznao.

Dok je bio živ, tokom Kijinog boravka u rijalitiju, Miloš je bio ogorčen na ćerkino ponašanje.

- Uopšte me ne interesuje njeno učešće u rijalitiju. Verujte mi da to ne gledam, ne mogu sebi da dozvolim da se nerviram oko toga da li će boraviti u toj kući ili ne. Na to nisam mogao da utičem. I doktori su mi zabranili da se nerviram - pričao je Miloš Kockar.

On je tada istakao da nije bio za to da Kija uđe u rijaliti.

- Verujte mi da ne želim svoje zdravlje da narušavam zbog te sramote. Nisam bio za to da uđe u rijaliti, mada me niko nije ni pitao za mišljenje. Sve je sama odlučila u dogovoru sa njenom majkom. Sa bivšom suprugom nisam u kontaktu, jer da jesam, ne bih dopustio da njih dve sve ovo urade i naprave ovakav haos - rekao je Miloš Kockar.

On je pričao i da ga Kija nije zvala pre ulaska u rijaliti, a ona, na kraju, nije ni uspela da se oprosti od oca koji je preminuo nekoliko dana pred svoj rođendan.

Operacija

Kija Kockar je, čim je ušla u rijaliti otkrila da je imala velikih zdravstvenih problema zbog kojih nije mogla da ima redovne seksualne odnose sa suprugom Slobom Radanovićem.

Prijateljica Kije Kockar, Maja Milošević, otkrila je kakvom zahvatu se supruga Slobe Radovanovića svojevremeno podvrgla.

– Kija je imala operisala cistu na jajniku. I onda je verovatno tad bila priča da nisu imali odnose, verovatno je to bio taj period gde je ona bila sprečena, ali mislim da nije samo to u pitanju. Jer ako nekog voliš, razumećeš i sačekaćeš koliko god da treba. Jeste Sloba pričao da nisu imali odnose, ali ne verujem da je mislio samo na taj period. On dobar je dečko. Sada je između dve vatre, pa nek se sam bori, sam je tražio – rekla je Maja pre nekoliko meseci za "Pink".

On slavio u kafani

Kija Kockar u spoljnom svetu ima dečka Andriju Lazovića, koji je od početka isticao da će biti sa njom i u dobru i u zlu. Međutim, iako je Kija sada u žalosti, Andrija je uhvaćen kako slavi u kafani.

Naime, on je objavio fotografiju na kojoj nonšalantno sedi u kafiću sa društvom, uz širok osmeh. To je izazvalo žestok revolt Kijinih fanova.

Nepoštovanje

I dok sada svi teše Kiju, Filip Đukić i Marija Ana Smiljanić prepustili su se strastima i to usred dvorišta. NJih dvoje su se sakrili iza automobila i prekrili jorganom. Inače, pričalo se da je Filip zaljubljen u Kiju, te da su spavali, međutim izgleda da on ne oseća empatiju prema njoj čim se brže-bolje prepustio strastima sa drugom.

Nakon Kijinog nervnog sloma isplivala šok istina iz bračnog života. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA