Najnovije

VANREDNO OBRAĆANJE MIJAILOVIĆA DELIJAMA: Evo šta je sve potrebno za lepšu budućnost Crvene zvezde

Predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović se obratio svim navijačima Crvene zvezde. Obraćanje predsednika kluba prenosimo u celosti.

Mijailović (foto: jutjub)

Dragi zvezdaši, poštovani članovi naše velike sportske porodice,

Ove sezone naš klub je postigao sjajne sportske rezultate. Opet smo prvaci Srbije, a u Evropi smo nakon 10 godina ušli u grupnu fazu. Jedini smo klub u istoriji UEFA takmičenja koji je iz 1. kola kvaifikacija ušao u prolećnu nokaut fazu. Na naš stadion smo doveli ekipe iz Engleske, Nemačke, Rusije... Sa svima smo bili ravnopravan protivnik, a od većine bolji na terenu, što rezultati dokazuju. Sve selekcije u mlađim kategorijama su ili prve ili u borbi za prvo mesto.

Uložili smo ogromna sredstva za novu travu na glavnom terenu našeg stadiona, a istovremeno smo izgradili i kompletan novi trenažni centar za mlađe kategorije. Renovirana su i sređena tri nova terena sa dve novoizgrađene tribine, a postavljeni su i reflektori. Želja nam je da stvorimo nove legende kao što su bili svi prethodni velikani potekli iz naših najmlađih kategorija

Često sprovodimo analize i istraživanja nam poručuju upravo ono što već odavno znamo, a to je činjenica da Crvena zvezda ima ubedljivo najviše pristalica, simpatizera i navijača na našim prostorima. Taj broj se meri u milionima i to ne samo u Srbiji već svuda u regionu i svetu. Zajednička želja svih njih i nas koji radimo u Zvezdi je da klub postiže samo vrhunske rezultate u budućnosti, kao što je to bilo i do sada.

U našoj evidenciji imamo 30,000 članova kluba koji su, iz raznih razloga, prestali da uplaćuju članarinu. Sada imamo 4,0000 seniora i 2,500 juniora koji su članovi za redovno izmirenom članarinom. Ali, naše ambicije su uvek najveće, želimo da, u svakom pogledu, napredujemo iz sezone u sezonu. Zato smatramo da je i redovno plaćanje članarine jedan od skromnih, ali veoma bitnih doprinosa voljenom klubu. Želimo da zvanično objavimo broj učlanjenih redovnih članova kluba i da na to budemo ponosni i mi i sami navijači.

U skladu sa novim pravilima članska godišnja karta važiće od 01.07.2018. do 30.06.2019, dakle u skladu sa nastupajućom sezonom. Tako će biti i ubuduće. Svi koji su uplatili članarinu od 01. januara 2018. do danas imaće produženo važenje članske karte sve do kraja sledeće sezone. Članarina je i dalje potpuno ista: 1,000 dinara za članove iznad 18 godina, 500 dinara za uzrast 15-18 godina. Po novoj odluci učlanjenje za decu ispod 15 godina je besplatno uz opciju da, ko hoće i smatra da time pomaže klub, može da uplati članarinu od 500 dinara i za decu ispod 15 godina.

Sve ostale, kojima ističe članarina, onima koji su pravili pauzu u plaćanju ili se nikad nisu ni učlanili, pozivamo da u ovom vrlo bitnom trenutku za naš voljeni klub, pokažu da su uz Crvenu zvezdu i da svojim ličnim činom, uplatom članarine pred početak sezone, kad se dovode novi igrači, pomognu klubu da bude tamo gde svi znamo da pripada, među velikanima evropskog i svetskog fudbala. Vaš mali doprinos može da bude veliki ukoliko smo složni, ujedinjeni i solidarni. Pokažimo klubovima u okruženju i šire u Evropi i svetu, koliko nas stvarno ima i kolika je naša snaga i ljubav prema grbu i bojama našeg kluba i na taj način mu uzvratimo za toliko sreće i ponosa koji nam je doneo.

Snaga našeg kluba uvek je bila u našim vernim navijačima i svim pristalicama. Gde god da smo igrali, imali smo vašu podršku. Budite i sada uz svoj klub, budite prava snaga Crvene zvezde, učlanite se. Hajde da se i po broju članova našeg kluba budemo prvi i najbolji.

OVDE pogledajte ko je zapalio autobus fudbalerima Crvene Zvezde.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Navijači pevaju “Dobro znaj...”

 

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA