Najnovije

VLADIMIR DIMITRIJEVIĆ: Ovo u čemu mi živimo je antihrišćanska okupacija Srbije!

Ovo u čemu mi živimo je antihrišćanska okupacija Srbije. Dovoljno je uzeti i čitati novine. Usvojen je zakon o nacionalnom DNK registru, koji svakog građanina, uključujući i decu, čini apsolutno ranjivim, jer će svi naši podaci, ključni podaci, biti na jednom mestu, i, naravno, s obzirom na bezbednost naših baza podataka, dostupni i onima koji ovom narodu ne misle dobro (a takvih ima ko zna koliko!).

Vladimir Dimitrijević (Foto: Jutjub)

Piše: Vladimir Dimitrijević

O stravičnoj opasnosti tog zakonskog bezakonja potpisnik ovih redova je već pisao.

Ali, naravno, proces potčinjavanja Srbije Velikom Bratu se nastavlja.  Tako današnja „Politika“ piše da će u Skupštinu uskoro ući predlog zakona po kome su svi građani potencijalni donatori organa, osim ako izričito ne kažu drugačije. O tome je potpisnik ovih redova pisao još pre sedam godina. Takođe, LGBTQGMO etc pokret će na jesenjoj paradi srama tražiti legalizaciju svojih „brakova“. (O tome pišu „Večernje novosti“ danas, 18. maja 2018. godine).  I sve je to pljuvanje u lice Hristu i Svetom Savi, u zemlji koja je, barem nominalno, ogromnom većinom pravoslavna.

Zabranjeno braniti porodicu

Šta je, međutim, najstrašnije?

Najstrašnije je to totalitarna država, potčinjena antihristovskim komandama Imperije Vašington – Brisel, ne dozvoljava normalnim ljudima, koji žele da brane sebe i svoje porodice, da mirno i nenasilno iznesu svoje stavove.  Zato je, u „demokratskoj“ Srbiji, zabranjen roditeljski protest protiv nasilne vakcinacije. Evo saopštenja tim povodom:“ Kao što se i moglo očekivati, PU „Stari grad“ je podlegao pritiscima lobističkih grupa ustremljenih na rušenje prirodne porodice i porodičnih vrednosti u Srbiji!

U obrazloženju ZABRANE stoje tek hipotetčki navodi o njihovoj „proceni“ da će u 17č kada je zakazano mirno i dostojanstveno okupljanje roditelja, na Trgu Republike gravitirati nekoliko hiljada turista među kojima se mogu naći i pojedini „neistomišljenici“ okupljenih roditelja i dece Srbije, koji bi potencijalno mogli ugroziti bezbednost „tranzitirajućih“ građana. Ovakvim maglovitim i paušalnim navodima u svom zvaničnom obrazloženju Rešenja o razlozima zabrane mirnog roditeljskog skupa, MUP RS je svima stavio do znanja da je nesposoban da zaštiti elementarna prava par hiljada građana koji su svoje okupljanje najavili 30 dana ranije, pedantno prijavili i organizovali u skladu sa zakonom, uprkos svim pravnim smicalicama kojima smo tokom organizacije mirnog i dostojanstvenog roditeljskog skupa bili izloženi. Ovo što se dogodilo je samo učvrstilo naša uverenja da smo dobro procenili namere antiporodičnog lobija u Srbiji i izabrali najbolji način da zaštitimo svoje potomstvo od njih i svih postojećih i nadolazećih ZALA kojima su jedini cilj – NAŠA DECA! Takođe smo sigurni da će zbog ove nepravde, sledećom prilikom umesto par hiljada, na ulici biti par stotina hiljada obespravljenih i poniženih roditelja, jer nas ovakve neprilike upravo još čvršće uvezuju i ujedinjuju. Naglašavamo da je ovim aktom ZABRANE mirnog roditeljskog skupa, Vlada RS poslala u svet sliku da Srbija nije zemlja slobodnih građana, da Srbija nije zemlja jednakosti, ljudskih prava i „evropskih demokratskih vrednosti“. Mi ćemo kao udruženje našu borbu nastaviti pravnim i civilizovanim sredstvima, kao i do sada. Pravdu za ovo uskraćivanje elementarnih sloboda potražićemo na Upravnom sudu u upravnom postupku. Napominjemo, policija jeste zabranila organizatorima mirno protestno okupljanje sa binom, ozvučenjem, govornicima i redarskom službom, ali vama, slobodnim građanima ne može zabraniti da toga dana slobodno dođete na mesto i u vreme koje odredite, da slobodno prošetate sa svojom decom i upoznate brojne „tranzitirajuće“ turiste koje je policija najavila da će toga dana šetati bezbedno centrom Beograda. A mi – izdani, poniženi i obespravljeni organizatori ćemo umesto na planirani protest ZA slobodu izboru, ZA prava majki i očeva, ZA odbranu dece i porodice, toga dana i u to vreme otići na sahranu demokratije i ljudskih prava u Srbiji. Sa vencem i crnim florom na reveru. Možda se i sretnemo…“ Dakle, dok politički homoseksualci marširaju, roditelji ne smeju da brane svoju decu.

Svinje imaju veće prava nego ljudi

U trenucima kada čitav svet uviđa opasnost vakcinacija, a neke zemlje, poput Japana, ih i zabranjuju, ili to čine sa vakcinama pojedinih farmaceutskih koncerna kod nas ne dozvoljavaju protest roditeljima koji se ne mire sa bezakonjem. U Srbiji, status naše dece je više ugrožen od statusa svinja, o čemu je potpisnik ovih redova takođe pisao.

Istu ovakvu politiku protiv dece vodili su Titovi komunisti, koji su decu izlagali najstrašnijem radioaktivnom zračenju, tobož radi njihovog zdravlja.

Šta reći? Očito je – okupacija Srbije postaje sve temeljnija, a sluge Imperije sve bezobzirnije. Ipak, to nas ne lišava obaveze da svedočimo i govorimo Istinu. Potpisnik ovih redova zato kaže, po meri svojih malih snaga, da podržava pravo roditelja da brinu o svojoj deci i spreče totalitarnu državu da se meša u porodični život.

Svaka priča o tome kako, tobož, vlasti Srbije hoće da podstaknu rađanje je laž dok god porodica i njena dobrobit ne budu bili na prvom mestu. A to se neće desiti dok god se roditelji sprečavaju da brane svoju decu od nasilja totalitarne države. Jer totalitarizam, kao što reče Ivan Iljin, nije u obliku, nego u obimu vlasti.

Moramo braniti porodicu! Ona je poslednja tvrđava smisla u svetu koji se pretvara u zverinjak. Kako radili, tako nam Bog pomogao.

Pročitajte OVDE Šešeljev odgovor Milu Đukanoviću na njegove prozivke Srbiji prilikog inauguracije.

Izvor: Anfor

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Dimitrijević: Srbija u doba apokalipse

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA

ENGLISH NEWS

Urbancube