Najnovije

SRPSKA DESNICA: Američka N1 truje decu!  „Bitka na Drini“ je društvena igra koja uči mlade o slavnom nasleđu predaka junaka!

Iz Pres Službe Srpske Desnice stiglo nam je saopštenje kao reakcija na prilog Televizije N1, a povodom prisustva predsednika Srpske desnice Miše Vacića na proslavi Dana škole "Jelena Ćetković" i takmičenju u strateškoj društvenoj igri "Bitka na Drini".

Miša Vacić na proslavi Dana škole "Jelena Ćetković" (Foto: sajt S. desnice)

-„Bitka na Drini“ je društvena igra kroz koju mladi naraštaji, igrajući je, uče o svojoj istoriji i slavnom nasleđu predaka junaka. To je igra napravljena od Sabora udruženja boračkih i veteranskih udruženja Srbije sa parolom da: „rat ostane zauvek samo igra", rekao je predsednik Srpske desnice, Miša Vacić, preneto je u saopštenju.

Kako je napomenuto, nasmejani osnovci su konačno imali priliku da nauče jedan deo srpske istorije kroz edukativano zabavan način. Najverovatnije da (američka) Televizija N1 ne bi ni reagovala, da igra ipak ne veliča srpsku nacionalnu istoriju. Opšte poznata činjenica je da je uređivačka politika ovog slobodnog medija zasnovana (isključivo i samo) na antisrpskoj i antidržavnog kampanji, navodi u svom saopštenju Srpska desnica i dodaje:

- Ovim putem podsećamo novinare i urednike N1 da je za verodostojnost priloga potrebno imati realne osobe, a ne izmišljene i zabrinute roditelje koji (gle čuda!) o Miši Vaciću tvrde da je osuđivan kriminalac. Gospodo, to su ipak teške reči! Miša Vacić je osuđivan isključivo i samo zbog propagiranja srpske nacionalne politike od strane izdajničkog žutog režima. Lažni NN roditelj tvrdi da je Vacić deklarisani nacionalista. Jeste. I u tome zaista nema ništa spornog. Nacionalizam znači privrženost sopstvenom narodu i njegovim interesima, pojašnjava Srpska desnica.

Oni još u saopštenju kažu da "Pošto se N1 poziva na konvenciju Ujedinjenih nacija o pravima deteta, jer je zabranjeno stranačko delovanje u školskim prostorijama, dužni smo i informaciju – Srpska desnica je Udruženje građana koje u svom statutu ima registrovano očuvanje nacionalnog identiteta srpskog naroda. A društvena igra „Bitka na Drini“ je donacija Sabora boračkih udruženja Republike Srbije. S toga... U OŠ „Jelena Ćetković“ niko nije bio u funkciji predstavljanja politike. Tog dana u školi je predstavljena samo srpska mladost i rodoljublje. Srpska desnica sa ponosom ističe da će i u budućnosti podržati svaki vid promocije patriotizama među mladima. Trovanje dece indoktrinacijom autošovinizma vrši YIHR kao i mnoge druge NVO, koje N1 često veliča. Jasno je da je ovde problem igra koja uči decu ljubavi prema Srbiji. Miša Vacić kao osvedočeni patriota je iskorišćen samo kao povod za napad, zaključuje Srpska desnica na kraju.

Pročitajte OVDE šta Srpska Desnica kaže, koja je to TV stanica i zašto, opsednuta Mišom Vacićem?

Izvor: Pravda

Bonus video

Vučić je egomanijak i kukavica ! - Feđa Dimović

Knjigu “Smak Sveta” Dragoša Kalajića možete poručiti na linku OVDE.

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

O kakvim su gorućim problemima razgovarali Miša Vacić i Miroslav Parović pogledajte u ovom videu.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

Najnovije vesti - PRAVDA