Najnovije

NADMAŠILA VUČIĆA SA IZJAVAMA: "Građane niko ne bije po ušima da putuju Er Srbijom!"

Premijerka Ana Brnabić odgovorila je danas u Skupštini Srbije na kritike poslanika povodom navodne "katastrofalne situacije"u avio-kompaniji Er Srbija.

Ana Brnabić (Foto: Jutjub)

Brnabićeva je kazala da građane niko ne tera da putuju Er Srbijom i demantovala da je reč o bilo kakvim katastrofalnim rezultatima.

"Kao da neko građane bije po ušima da se putuje Er Srbijom", navela je premijerka. 

Premijerka je upitala i kako sada građanima nije dobro, ističući da je Er Srbija ostvarila porast broja putnika od oko 90 odsto. 

Nedavno je i vršilac dužnosti Aerodroma “Nikola Tesla” Saša Vlaisavljević izjavio je da su iza aerodroma četiri rekordne godine, dodajući da je profit aerodroma 2016. godine iznosio 25,8 miliona evra, a 2017. 27,6 miliona evra, što je povećanje od sedam odsto. 

"U dva meseca ove godine imali smo 631.000 putnika, što je povećanje od tri odsto. Raduje nas i kargo povećanje od 21 odsto. Imamo letove za Teheran koje obavljaju dve iranske avio-kompanije. Od tridesetak avio-kompanija, a naročito od 'Er Srbije' očekujemo mnogo lepih iznenađenja", rekao je Vlaisavljević.

Pročitajte OVDE šta je Brnabićeva najavila da će proveriti a tiče se Siniše Malog?

Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Pregovore sa Etihadom o ulasku u strateško partnerstvo sa nacionalnom aviokompanijom JAT praktično je pokrenuo nekadašnji ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić, a taj posao je potom preuzeo Siniša Mali koji je te 2013. godine bio potpuno nepoznat široj javnosti.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA