Najnovije

SRPSKA DESNICA USTALA PROTIV ŠIPTARSKOG FESTIVALA: To je veličanje OVK i zločina nad Srbima!

Srpska desnica je juče izrazila protest zbog održavanja sramnog festivala Mirdita koji vređa osećanja svih građana Srbije veličanjem šiptarskih separatista.

Srpska desnica (Foto: SD)

Pedesetak članova Srpske desnice, predvođeni predesnikom Mišom Vacić okupili su se u Birčaninovoj ulici, nedaleko od Centra za kulturnu dekontaminaciju, gde se i održalo otvaranje „festivala“ u organizaciji Inicijative mladih za ljudska prava. Sa članovima Srpske desnice bio je i Sima Spasić, predsednik udruženja porodica Kosmetskih žrtava.

Iz Srpske desnice  poručuju da je festival “Mirdita, dobar dan” plaćenička manifestacija kojoj su prisustvovavali samo oni koji misle da je Srbija genocidna, Tesla čudak (i po njima sigurno Hrvat), uranijum lekovit, Beograd selendra naspram „njihovih urbanih metropola“ , a Srbi narod bez porekla. Na čelu sa Čedomirom Jovanovićem, Veranom Matićem, Dobricom Veselinovićem iz Inicijative „Ne da(vi)mo Beograd“, dekontaminiranom Borkom Pavićević i još nekolicinom NATO plaćenika i izdajnika.

Desničari poručuju da šiptarski terorizam nad srpskim stanovništvom na Kosovu i Metohiji kontinuirano traje a da sporni festival samo podseća Srbiju i naše žrtve na sve zločine OVK sepatartista. 

- Srpska desnica javno diže glas protesta protiv ponižavajućeg događaja, kojim organizatori žele da isprovociraju sve nacionalno svesne građane Srbije i rodoljube. A nas je više. Više od izdajnika. Naš glas će se čuti znatno dalje. Jer je naš glas – glas slobode Kosova i Metohije – rekao je predsednik Srpske denice Miša Vacić.

Zašto Miša Vacić kritikuje briselski sporazum saznajte OVDE.

Knjiga "Mrežni ratovi" ruskih geopolitičara Aleksandra Dugina i Leonida Savina distupna je u Srbiji i Republici Srpskoj,...

Posted by Dnevne Novine Pravda on ponedeljak 23. april 2018.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Miša Vacić u emisiji “Dobro jutro sa Đukom”.

 

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA