Najnovije

ĐUKIĆ LJUT: Katastrofalno!

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da je njegova ekipa odigrala katastrofalno u prvom poluvremenu današnje utakmice protiv Napretka i da su je potpuno poremetila dva brza gola protivnika.

Đukić i Kosanović Foto: Beta

- Posle katastrofalnih prvih 45 minuta ispravili smo se u drugom poluvremenu, postigli smo dva gola i izjednačili, igrali mnogo bolje. U prvom poluvremenu loša koncentracija u defanzivi, primili smo dva gola koja ne smemo da primimo, koja su nas poremetila totalno - rekao je Đukić za televiziju Arenasport.

Partizan je danas na svom terenu odigrao 2:2 sa Napretkom u 35. kolu Super lige Srbije.

Napredak je poveo golovima Jesea Sekidike u 12. i Miloša Vulića u 13. minutu, a Partizan je izjednačio golovima Đorđa Jovanovića u 59. i 62. minutu. Jovanović je oba gola postigao posle asistencija kapitena Saše Ilića.

- Ekipa je u drugom poluvremenu dobro ušla u meč i uspeli smo da izjednačimo - dodao je Đukić.

U sledećem kolu, narednog vikenda, Partizan će igrati kao gost protiv Voždovca, a Napredak u Kruševcu protiv Čukaričkog.

Pre toga, Partizan će u sredu igrati protiv Čukaričkog, revanš utakmicu polufinala Kupa Srbije i pokušaće da nadoknadi dva gola zaostatka, pošto je Čukarički u prvom meču pobedio sa 4:2.

Partizan brani trofej u Kupu i to mu je jedina prilika za trofej ove sezone, pošto nije uspeo da odbrani šampionsku titulu.

(Izvor: Beta)

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA