Najnovije

JANKOVIĆ: Vučić predao Kosovo, a mi da živimo kao pod Turcima

"Mi u Evropsku uniju niti idemo, niti ima ikakvog smisla da nas, sve i da hoće, tamo formalno stave, jer je Vučić predao Kosovo, a da mi i dalje živimo kao pod Turcima", kaže Saša Janković, lider Pokreta slobodnih građana za Danas.

Saša Janković (Foto: Jutjub)

- PSG želi da gradi Srbiju kao evropsku zemlju u kojoj ljudi žive po standardima uređene države, a ne da nam neko, kao Tusk Vučiću, kaže "divno mašeš ručicama, samo nastavi da letiš", dok u stvari gacamo po blatu - dodao je Janković.

Lider PSG je ocenio i da već godinama Srbija dobija upozoravajuće ocene u izveštajima EK o napretku, ali da je poslednji izveštaj "porazan do te mere da treba da se zove izveštaj o nazatku".

- Tužno je na šta smo spali, da strani zvaničnik čoveka koji sedi na mestu predsednika Srbije tretira kao samoljubivo dete - povlađuje mu daleko ispod granice ukusa, samo da "dete" ne bi imalo izgovor da odbije gorku pilulu koju je obećalo da će da popije. I onda isto to, dan kasnije u Prištini. Očigledno je urađen psihološki profil obojice velikih "vođa" i Tusk je postupio po uputstvu za upotrebu. EU je tako pokazala šta misli o Vučiću - objašnjava Janković.

Šiptari uhapsili Srbina na Jarinju, više o tome OVDE.

Izvor: Danas

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA