Najnovije

"ASOVI ZA DECU": Humanitarna utakmica u Novom Sadu u utorak

Na stadionu Fudbalskog kluba Vojvodina u Novom Sadu u utorak će biti odigrana fudbalska utakmica "Asovi za decu", sa koje će, pod parolom "Odigraj srcem", sav prihod biti upućen Fondu za pomoć pri lečenju dece Humanitarne organizacije Jovana Simića "Zajedno za život".

Foto: FK Vojvodina

Igraće tim Svetskog sindikata profesionalnih fudbalera FIFPro protiv fudbalskih asova koji su igrali u FK Vojvodina u poslednje tri decenije, najavili su danas organizatori.

Dodaje se da će taj fudbalski humanitarni spektakl u Novom Sadu okupiti na jednom mestu najbolje igrače Vojvodine, predvođene Milanom Jovanovićem, LJubišom Dunđerskim i Ivicom Franciškovićem, dok će legendarnu šampionsku generaciju Vojvodine iz 1989. godine predstavljati LJubomir Vorkapić i Miroslav Tanjga.

Sa druge strane, tim FIFPro Evropa okupiće ugledne ljude iz sveta evropskog fudbala, na čelu sa dvostrukim osvajačem Lige šampiona i titule klupskog svetskog prvaka Dariom Šimićem, kao i Mirkom Poledicom, predsednikom Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost i bivšim igračem Vojvodine.

U ponedeljak će biti otkriven kompletan spisak igrača i program humanitarnog spektakla, piše u saopštenju.

Svi koji žele da učestvuju u akciji mogu da to učine već danas slanjem SMS-a na broj 8495 u svim mrežama, a cena SMS-a je 100 dinara, navodi se u saopštenju.

Ulaz na utakmicu iznosiće 100 dinara za Istok i 200 za Zapad, a karte će biti u prodaji na dan utakmice na samom stadionu. Utakmica počinje u 18 sati.

Humanitarna utakmica biće realizovana u organizaciji Svetskog sindikata profesionalnih fudbalera FIFPro, FK Vojvodine, Humanitarne organizacije "Zajedno za život", EXIT Fondacije i marketinške agencije Kuća čuvarkuća, uz podršku Radio-televizije Vojvodine, koja će utakmicu prenositi uživo na Prvom programu.


(Izvor: Beta)

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA