Najnovije

NE MOŽE IM NIKO NIŠTA: Real ni sa igračem više nije uspeo da pobedi Barselonu

Fudbaleri Barselone i Real Madrida igrali su nerešeno 2:2 u poslednjoj današnjoj utakmici 36. kola španske Primere.

Mesi na meču sa Realom Foto: Beta/AP

Meč na stadionu Kamp nou nije imao veliki takmičarski značaj, već je više bio stvar prestiža, s obzirom na to da je Barselona već osvojila šampionsku titulu, a Real je osigurao plasman u Ligu šampiona.

Domaćin je bolje počeo utakmicu i poveo preko Luisa Suaresa 10. minutu, ali su Madriđani samo četiri minuta kasnije uzvratili preko Kristijana Ronalda.

Na poluvreme se otišlo pri rezultatu 1:1, a Barselona je u poslednjim sekundama prvog dela igre ostala s desetoricom igrača na terenu, pošto je Serđi Roberto u jednom duelu pesnicom u glavu udario Marsela.

Iako su imali desetoricu igrača na terenu, Katalonci su posle samo šest minuta igre u drugom delu ponovo došli do prednosti, a posle dobre kontre gol je postigao Lionel Mesi.

Iako je Barselona imala blagu terensku inicijativu posle drugog gola, Madriđani se nisu predavali, pa su posle sjajnog udarca Gereta Bejla u 72. minutu sa ivice šesnaesterca došli do izjednačenja i tako postavili konačan rezultat.

Ranije danas je Espanjol savladao Atletiko Madrid na "Vanda Metropolitanu sa 2:0, Alaves je lako dobio Malagu (3:0), dok je Hetafe u Las Palmasu "minimalcem" stigao do tri boda (0:1)

(Izvor: Beta)

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA