Najnovije

Vučić i Čepurin o poseti Rogozina

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić i ambasador Ruske federacije Aleksandra Čepurina razgovarali su danas o predstojećoj poseti potpredsednika ruske vlade Dmitirija Rogozina Srbiji i zasedanju Mešovitog komiteta, koji će biti održan u Beogradu u januaru sledeće godine.
Čepurin i Vučić (Foto: Tanjug printskrin)

Čepurin i Vučić (Foto: Tanjug printskrin)

Premijer Vučić istakao je značaj dobrih ekonomskih odnosa dveju zemalja sa posebnim osvrtom na saradnju u automobilskoj industriji, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima. Vučić je naveo da će jedna od glavnih tema Mešovitog komiteta biti ulaganja ruskih kompanija u tešku industriju u Srbiji i mogućnosti izvoza kontigenta od 5.000 fijatovih vozila u Rusku federaciju. Ambasador Čepurin je ponovo izrazio zadovoljstvo zbog veoma uspešne posete premijera Vučića Moskvi i istakao da je u obostranom interesu da razvoj ekonomske saradnje bude prioritet u budućem periodu, navedeno je u saopštenju.
Pročitajte još:POLICAJCI U ŠOKU: Aleksandar Vučić razlupao prostorije SNSŽIVKOVIĆ LJUT NA VUČIĆA: Nisi me zvao na prijem, ološu!Nikolić: Radujem se otvaranju poglavlja uz oprez
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA