Najnovije

BABIĆ PRESREĆAN U ZVEZDI: Sve ono što jedan fudbaler može da poželi...

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Babić rekao je danas da se njegova ekipa neće opuštati u poslednja dva kola, uprkos tome što je osvojila titulu.

Srđan Babić Foto: FK Crvena zvezda

- Ne opuštamo se, imamo još dve utakmice do kraja i želimo da ostvarimo obe pobede. Sada se pripremamo za gostovanje u Novom Sadu. Igrao sam u Vojvodini, znam da su kvalitetna ekipa, ali Zvezda svakoj utakmici i svakom protivniku pristupa na isti način, sa ogromnom željom da pobedi. Tako će biti i u nedelju, verujem da ćemo našim navijačima prirediti lepu fudbalsku predstavu sa dosta golova", rekao je Babić za klupski sajt.

Zvezda je pre dva kola obezbedila 28. šampionsku titulu.

- Izuzetno sam ponosan što sam u ovako uspešnoj sezoni za Crvenu zvezdu zabeležio 30 nastupa. Iskreno, nisam mogao da se nadam kada sam na leto došao u klub da će se sve ovako odvijati. Učešće u Ligi Evrope, neverovatna podrška navijača, pobeda u derbiju i osvojena šampionska titula – sve ono što jedan fudbaler može da poželi. Sa minutažom koju sam zabeležio tokom sezone mogu da kažem da sam dao svoj doprinos i to je nešto čime ću uvek moći da se dičim - kazao je Babić.

Posebno je istakao navijače crveno-belih.

- Dok ne dođete u Crvenu zvezdu možete samo da sanjate da imate takvu podršku sa tribina, a kada prvi put istrčite na Marakanu osećate se kao da možete da poletite. Neverovatno je koliko nas podrška naših navijača nosi na terenu. Ova titula je osvojena zahvaljujući njima i želeo bih da ih pozovem da dođu u što većem broju 19. maja kako bismo svi zajedno proslavili veliki uspeh - rekao je Babić.

(Izvor: Beta)

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA