Najnovije

Čanak ima dve želje do kraja ligaškog dela Superlige

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je da njegova ekipa želi da se vrati na "pobednički kolosek" posle prvog poraza u srpskom prvenstvu.

Nenad Čanak foto: Beta

- Posle prvog poraza, želimo da do kraja ovog ligaškog dela prvenstva zabeležimo sve pobede i spremno dočekamo plej-of, a možda i neki kiks naših rivala. Verujem da smo iz utakmice u Železniku dosta toga naučili i da ćemo protiv Dinamika pokazati određenu reakciju. Dinamik će biti rasterećen i ako uđe u dobar šuterski ritam, može da nam napravi probleme. Na nama je da im to ne dozvolimo - rekao je Čanak za sajt kluba.

Partizan će u četvrtak od 18.00 igrati protiv Dinamika u osmom kolu Grupe B Super lige Srbije. Košarkaš crno-belih Vanja Marinković kazao je da Partizan želi da se vrati na pobednički kolosek.

- Želimo da se vratimo na pobednički kolosek i da pokažemo dobru igru. Dinamik je ekipa koja dobro igra, dobro šutira i verujem da će biti veoma motivisana protiv nas. Ipak, svesni smo uloge favorita, ali i načina na koji moramo da pristupimo utakmici kako bismo tu ulogu opravdali - kazao je Marinković.

Izvor: Beta

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA