Najnovije

MEDIJI OTKRIVAJU: Zašto se Putin "naginjao" i šta se "zapevalo"?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je završio posetu Moskvi učešćem u šetnji Besmrtnog puka, a srpski izveštači i mediji su akcenat stavili na pojedine detalje.

Vladimir Putin nosi sliku svog oca i Aleksandar Vučić na Paradi (Foto: Kremlin.ru)

Jedno od pitanja koje su srpski izveštači postavili predsedniku Srbije je bilo u vezi sa time što se, kako su primetili, tokom parade u čast Dana pobede ruski predsednik “često naginjao ka Vučiću“.

“Meni se predsednik Putin u više navrata naginjao da mi kaže koje oruđe se pokazalo dobro u Siriji, o kom oruđu bi trebalo da razmotrimo, koje je pokazalo najveću efikasnost... Posebno mi se obratio kada su bila u pitanju dva sistema “pancir S“ i “uragan smerč“. Mi za to nemamo mogućnosti, ne možemo to sebi da priuštimo. Rekao mi je da je to oruđe pokazalo strahovitu snagu i efikasnost i efektivnost u pravoj borbi u Siriji“, naveo je Vučić.

Istakao je i da su to bile teme razgovora tokom parade, a naveo je i da ga je Putin na samom prijemu pitao koje pesme iz Rusije su popularne u Srbiji. Večernje novosti su čak prenele da su Vučić i Putin zapevali rusku pesmu “Dan slobode“, uz napomenu da je srpski predsednik ruskom kolegi otkrio da je to njegova omiljena ruska pesma.

Tanjug je preneo i da su ruski mediji opširno izveštavali o obeležavanju Dana pobede nad fašizmom u Moskvi, ističući da su uz Putina bili Vučić i izraelski premijer Benjamin Netanijahu.

Pročitajte OVDE kako je Putin reagovao kada je obezbeđenje izguralo veterana?

Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Lazanski: Srbiji ukazana velika čast u Rusiji!

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA