Najnovije

DA LI ĆE NEKO SMETI OVO DA PRENESE VUČIĆU: Srpski snajperista iz Donjecka ima poruku za njega

Srpski snajperista i dobrovoljac u armiji DNR, Dejan Berić, žestoko je kritikovao vlast u Srbiji. On je u intervjuu Pravdi rekao da se nada da će se vlast u Srbiji uskoro promenu, a da će njeni predstavnici snositi posledice zbog "uništavanja Srbije".

Dejan Berić i Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

-  Nadam se da pripadnici tog izdajničkog režima neće još dugo biti na vlasti, ali da će još dugo da žive i da će svako koga vide na ulici moći da im pljune u lice zbog ovoga što su napravili od Srbije. Moja je želja da Vučić živi još sto godina, da ga se stide unuci. Nek mu Bog da zdravlja, a sve ostalo će mu dati narod Srbije – rekao je Berić.

On se osvrnuo i na Vučićev komentar da da oni koji pozivaju na odbranu Kosova ne bi smeli da odu da ga brane.

- Znam mnogo Srba koji su bili i branili Kosovo i koji bi ga opet branili. To što je on rekao, da odu tamo i na minus 15 i izdrže dva tri dana, ja znam mnogo ljudi koji su bili na Kosovu, R. Srpskoj i Krajini i to ne dva-tri dana nego godinama. Bili su u rovovima, ne na minus 15, na minus 30, na kiši i vetru, bez hleba i vode i nisu se predali. Vojnički nismo gubili ratove, gubili smo ih zbog takvih političara kao što je Vučuć.  Vučić je predao Kosovo i osramotio srpski narod u svom pravoslavnom svetu. Zabranjuje paradu porodice a dozvoljava gej paradu – ukazuje Berić.

Ceo intervju sa srpskim snajperistom Dejanom Berićem pročitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Koncept izdaje Kosova zbog većih plata je Rusima nerazumljiv.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA