Najnovije

Robert De Niro Trampovo ponašanje nazvao "idiotskim": Tramp mu sada namešta skandal sa pedofilijom?

Osveta za kritiku ili nešto drugo?

De Niro i Tramp (Foto: Jutjub)

Holivudski glumac Robert de Niro ne ostavlja Donalda Trampa na miru. Samo što je prilikom dodele pozorišnih nagrada „Toni” psovao šefa države i za to dobio aplauz, njegovo držanjem na samitu G7 u kanadskom gradu La Malbeu nazvao je „idiotskim ponašanjem”.

Ocenio je da se Tramp tako ponašao naročito prema domaćinu samita DŽastinu Trudou i izvinio se građanima Kanade zbog njegovog „idiotsakog ponašanja”.

De Niro je u Torontu rekao da su Trampove izjave o Kanadi “sramotne”, a izvinio se i „drugim učesnicima samita”.

Istovremeno, kao po komandi, u američkim i britanskim društvenim medijima ponovo je isplivao skandal u vezi sa maloletničkom prostitucijom u Francuskoj iz 1998. godine. Kako je tada pisao britanski “Independant”, francuska policija je u svojim izveštajima spominjala i De Nirovo ime. 

Iako je uhapšen u Parizu iste godine, glumac se u istrazi spominje samo kao svedok, a za učešće u lancu elitne prostitucije nije bio optužen.

Pored ove, još jedna sočna priča u vezi sa De Nirom je ponovo “dobila krila” – njegovo viđanje sa Romanom Polanskim, režiserom osuđenom za pedofiliju, istog dana kada je ovaj silovao 13-godišnju devojčicu.

Indikativno je da su ovi događaji bili “zakopani” poslednjih 20 godina, a da li je njihova ponovna aktuelnost posledica De Nirovih oštrih izjava, ostaje da se vidi.

Tramp je danas imao istorijski sastanak sa Kim DŽong-Unom, sve o tome čitajte OVDE.

Izvor: Pravda/Fakti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA