Najnovije

ČITAČ S USANA OTKRIVA: Evo šta je Tramp poručio Kimu!

Severnokorejski lider Kim DŽong Un spomenuo je na kraju susreta s američkim predsednikom Donaldom Trampom u Singapuru mogućnost novog sastanka.

Kim DŽong Un i Donald Tramp (Foto: Jutjub)

Tramp je uzvratio rečima "kad god budeš spreman", tvrdi engleski čitač usana i ekspert za govor tela Daren Saton.  

A nekoliko sekundi nakon što su se sreli, američki predsednik ponudio je piće Kimu, protumačio je Saton za britanski San.

Nakon rukovanja i zahvaljivanja, prvi čovek SAD svog sagovornika pogledao je u oči, nakon čega mu je rekao: "Fantastično, hajde da popijemo piće".

Britanski San piše da je ovaj Trampov potez možda i dobro osimišljena taktika, jer kako mediji tvrde, vođa Severne Koreje voli "čašicu", a navodno je i tokom prethodnih godina uvezao hiljade dolara vredan alkohol za ličnu upotrebu.

Saton kaže za San da je analizom snimaka utvrdio da su se dvojica lidera pozdravila na engleskom, rekavši "drago mi je što smo se upoznali, gospodine predsedniče", nakon čega je Tramp rekao "hvala, hvala puno".

Prema njegovom mišljenju, Tramp je iskoristio svoj šarm i dodaje da je želeo da preuzme inicijativu, dok je Kim bio opušten.

Takođe, tokom retkih inostranih poseta, zabeleženo je da je Kim često uživao u skupim pićima, kao što je to bio slučaj tokom posete Kini pre nekoliko nedelja.

Na kraju sastanka, dvojica lidera potpisala su zajednički dokument u kojem se obavezuju na rad "ka potpunoj denuklearizaciji Korejskog poluostrva", nakon čega je usledilo fotografisanje ispred severnokorejske i američke zastave. 

Tokom slikanja, Tramp i Kim razmenili su nekoliko reči.

Tramp se, kako kaže Saton, Kimu zahvalio, dok je severnokorejski lider govorio o "šansama za novi susret".  

Na takav predlog Tramp mu je odgovorio: "Kada god budeš spreman. Uradio si jako dobar posao. Hvala mnogo. Želim ti dobar let. Hvala".  

Pre nego što su se rastali, i prvi čovek Severne Koreje zahvalio se svom sagovorniku.

Pročitajte OVDE kakav uslov Kim DŽong Un traži od Trampa da bi...

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA